Årets første tur!

Endelig er ventetiden over, og det er tid for finne igjen følelsene, engasjementet, brølet og samholdet. Sammen skal vi dra til Kristiansand og støtte gutta til seier. Vi trenger hver og en av dere!

Start – LSK, søndag 13. mars, 20:00.
Avreise kl. 12:00 fra Lillestrøm bussterminal.

Pris tur/retur: 350 kr (for medlemmer i Kanari-Fansen)

Nå er det på tide å våkne fra dvalen. Årets første tur går til det glade Sørlandet. Start var ikke akkurat imponerende i fjor, og vi har ikke store forventninger til sørlendingene i år heller. Vi er evige optimister, og tar turen nedover for å ta med alle poengene hjem igjen.

Før avreise kan vi friste med fuglafrokost hos Garcon på Lillestrøm stasjon. Fra kl. 10 er det buffet bestående av blant annet brød, pålegg, egg, bacon, juice, melk og kaffe til kun 75,–.

I Kristiansand møtes vi på Harveys pub før kampen, hvor vi får vår egen etasje. Her blir det fuglamusikk og god stemning: halvliteren koster 61,- samt at vi får 20% rabatt på all mat.

Bussbilletter

Billettene er i salg nå! Du kjøper de enkelt via vår nettbutikk. Du kan velge å betale med kort via PayPal (gratis PayPal-konto kreves), eller du kan velge direkte bankoverføring i kassa på nettbutikken for å få instruksjoner for å betale med nettbank. Bussbilletten koster 100,- ekstra for ikke-medlemmer. Det blir gjort medlemsjekk før avgang. Medlemskap kjøper du enkelt sammen med bussbilletten i nettbutikken, men det vil også være mulighet å tegne medlemskap på bussen.

Pris tur/retur:
KFL medlemmer: 350 kr
Ikke-medlemmer: 450 kr

Bussbilletter blir også tilgjengelig via nettverkssalg og på Martin’s senere.

Har du spørsmål? Kontakt oss på turer@kanari-fansen.no eller på telefon til tursjef Joacim: 404 69 866.

Kampbilletter

Kampbilletter kjøper du kjapt og enkelt på nett. Det koster 160,– for voksen og 60,– for barn. Resterende billetter selges utenfor inngangen, men da koster de 30,– ekstra.

Turreglement

Alle reisende på Kanari-Fansens turer plikter å følge vårt turreglement. Turreglementet kan du lese bak på billetten, eller via denne linken: http://kfl.no/kfl/turreglement/

Flere nyheter fra kfl