Årets tur går til Drammen: «Baywatch»

Kanari-Fansen Lillestrøm inviterer store og små LSKere til årets tur 2012, i forbindelse med kampen Strømsgodset – Lillestrøm, lørdag 25.august kl. 16:00.

Til denne turen og kampen har KFL to heftige reiseopplegg.

1. PARTY & BADETUR TIL DRAMMEN.
Vi reiser fra Lillestrøm kl. 11:00 og besøker den verdensberømte stranden hvor Pamela «Baywatch» Anderson lærte å svømme, nemlig Heggedal Beach.

Foruten flotte bademuligheter med nyyydelig sandstrand er tilbudene for god bbq mat og godt drikke også de aller aller beste, selvfølgelig til gode KFL-priser.
Det blir arrangert diverse konkurranser og ikke minst kåringer av den peneste bikinien, badebuksa, den heftigste Borat-kledningen og ikke minst det heftigste kostymet i 3 kategorier: Mann, kvinne og hund…

Prisen er kun 250,- pr pers.
Spørsmål? Kontakt Frode, tlf: 45022064

2. IHUGA SUPPORTERE, store & små.
For dere som ikke er klar for en lang dag i Heggedal før kampen starter, setter vi opp dette tilbudet til ihuga supportere, store og små.

Avreise fra Lillestrøm kl. 13:30 med en kort stopp i Heggedal for deretter å kjøre «konvoi» inn til Drammen og Marienlyst hvor vi sammen skal støtte spillerne opp og frem denne lørdagskvelden. Frem til seier!

Spesialpris, kun 200,- pr pers over 14 år, kun kr 100,- pr pers under 14 år.
Spørsmål? Kontakt: Jan: 41020689

Denne helgen er det flere store arrangement i Drammen, og vi anbefaler på det sterkeste å reise med KFL sine oppsatte reisealternativer, da det ikke kan forventes at det finnes ledige parkeringsplasser i nærliggende områder til byen/stadion.

Billettene kjøper du som alltid på LSK Shop, og de er i salg nå!

Flere nyheter fra kfl