Nyheter april 2009

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • TorTor
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Oct 2004
    • 335

    Tromsø – LSK 1-1(0-0)

    Alfheim stadion.
    Mål: 1-0 (61) Lars Iver Strand, 1-1 (87) Edwin Eziyodawe (Karim Essediri).
    Gult kort: Frode Kippe, Bjørn Bergmann Sigurdarson, LSK.
    Tilskuere: 4.998.
    Målsjanser: TIL 7. LSK 8.
    Cornere: TIL 4. LSK 4.
    Stadionstemning: 5
    Kampkarakter: 6
    LSK (4-4-2):

    OTTO FREDRIKSON 4
    Veldig usikker da Moldskred fikk en gratissjanse tidlig, men veldig våken da Gabrielsen glapp markering på en dødball kort tid senere. Holdt lenge på ballen etter tilbakespill og så ut som han var veldig usikker på timingen i en del situasjoner. Ikke sjanseløs på scoringen. Våken som sweeper mot slutten.



    HÅVARD NORDTVEIT 7 BB
    Vokst fram som en svært solid back defensivt. Løste vanskelige situasjoner på en god måte i starten. Ikke like mye involvert offensivt og de få initiativene skapte eller ikke mye. Veldig plasseringssterk og opptrådte med ro da Tromsø presset etter pause. Arsenal-spillerens klart beste kamp i LSK-trøya.



    VIDAR RISETH 6
    Første kamp fra start denne sesongen. Virket rusten fra start av og gjorde lurt de gangene han prioriterte enkle løsninger. Ble varmere i trøya etter hvert og hadde god kontroll på Moldskred. Ryddet bra opp på dødballer. Fornuftige igangsettinger etter hvilen.



    FRODE KIPPE 5
    Spissduoen Moldskred og Munoz var lett match i lufta. Generaltabbe da han forsøkte å skjerme ut med Munoz i rygg, og glapp markeringen på Sequeiras stolpetreff, men gjorde ellers en god førsteomgang. Støtet heller ikke da målscorer Strand fyrte løs, men var generelt like solid etter pause også.



    LUNAN RUBEN GABRIELSEN 3
    Svak start, både i plasserings-, pasnings- og markeringsspill og det ble heller ikke spesielt mye bedre utover i omgangen. Laget unødvendig frispark på 16-meterstreken i forkant av Sequeiras stolpetreff. Vesentlig bedre etter pause. Noen fine brudd og igangsettinger.



    BJØRN HELGE RIISE 5
    Så godt som fullt restituert etter kneskaden mot Vålerenga. Flott prestasjon før Occeans tidlige mulighet og kom til flere innleggsmuligheter den første halvtimen. Virket energisk og tok også stort ansvar defensivt. Solide dødballer. Forsvant litt ut av kampen etter pause og ble byttet ut med Essediri.



    KHALED MOUELHI 6
    Langt unna å være noen midtbanegeneral de første fire kampene. Virket litt piggere og valgte også enklere løsninger på egen banehalvdel. Et par utsøkte krosspasninger, og etter pause var tunisieren virkelig god. Ofret seg virkelig for laget og leverte sin beste kamp for sesongen. Krydret ble pasningen til Essediri i forkant av utlikningen.



    ESPEN SØGÅRD 4
    Fornyet tillit etter solid innsats mot Vålerenga sist. Lite i ballkontakt før pause og ble løpende en del imellom. Mye bedre i duellspillet. Klarte heller ikke å prege kampen etter hvilen og ble korrekt tatt av etter timen.



    MAGNUS MYKLEBUST 4
    Ikke like mye involvert som Riise. De gangene han kom i posisjon de første 45 minuttene ble det litt for omstendelig. Trolig snytt for straffe tidlig i andreomgangen, men som før pause ble han litt anonym.



    BJØRN BERGMANN SIGURDARSON 5
    Ikke like mye i ballkontakt som spissmakker Occean i starten, men tok mer defensivt ansvar. Livsfarlig da han kom gjennom etter en snau halvtime, men Ramovic reddet godt. Avsluttet for løst med venstrebeinet da han rundet Ramovic etter pause og fikk også en sjanse til før han ble tatt av. Viste mange fine detaljer med ball etter hvilen.



    OLIVIER OCCEAN 4
    Mye involvert fra start av, men har også en lei tendens til å havne i offside. Fikk ikke Riises innlegg på mål fra fem meter, men ble også hardt presset. Vant mye mot Sequeira, lite mot Reginussen. Veldig godt defensivt løp da LSK var helt i ubalanse. Kunne ha utliknet med et knallhardt skudd i stolpen, men marginene er ikke på kanadierens side for tida.



    SUM 11 MANN: 53

    INNBYTTERE:

    IGIEBOR NOSAKHRO
    (24 min. for Søgård).
    Svært lovende debut. Bidro til å snu kampen.



    EDWIN EZIYODAWE
    (10 min. for Sigurdarson).
    Kan skape ting ut av ingenting, men målet fikk han servert. Sikker i avslutningen.



    KARIM ESSEDIRI
    (7 min. for Riise).
    Glimrende assist til utlikningsmålet.

    DOMMER

    KRISTOFFER HELGERUD 5
    Stort sett en konsekvent frisparklinje og dømte godt. Snøt trolig Myklebust for straffe tidlig i andre omgang. La en fin list for gule kort.

    ANALYSEN
    Etter to strake tap var ikke akkurat en Tromsø-tur det enkleste programmet kanarifuglene kunne fått. LSK startet kampen nervøst og vertene kom til to halvsjanser før Kippes kjempesjanse etter dødball. Laget kom inn i kampen. Selv om det var Tromsø som hadde det spillemessige overtaket, virket LSK farligst den første omgangen.
    Tromsø innledet den andre med et stormløp og avstandene i LSK-laget ble plutselig store. Vertene skapte imidlertid ingenting før Strand fikk fulltreff fra langt hold.
    Henning Berg tok grep i jakten på utlikning og lyktes. Eziyodawes utlikning var ikke bare veldig viktig for selvtilliten til kanarifuglene. Den var også fullt fortjent.


    Per Morten Sødal


    http://www.rb.no/lsk-magasinet/lsk-boersen/article4271149.ece

    Kommentar

    • RSP
      Moderator
      • Aug 2004
      • 10498

      Aftenposten (papir)

      LSKs beste mot Tromsø:
      Håvard Nordtveit hadde full kontroll på høyrebacken. Pasningsfoten hans er det høy klasse over.
      Publikum:
      Imponerende at noen fra Kanarifansen greide å gi så mye lyd fra seg blant 4998 tilskuere.

      Kommentar

      • RSP
        Moderator
        • Aug 2004
        • 10498

        Dagbladet


        IKKE FRISKMELDT: LSK-trener Henning Berg mener Lillestrøm har fortjent flere poeng enn klubben har sanket hittil i Tippeligaen. Foto: Sven Ove Ekornesvåg / SCANPIX.


        Berg avviser at LSK er friskmeldt

        - Har aldri vært syke.


        ANDREAS HØYER
        nettsport@dagbladet.no

        TROMSØ (Dagbladet.no): Lillestrøm-trener Henning Berg var naturlig nok fornøyd med at laget hans klarte å komme tilbake etter å ha ligget under 1-0 for Tromsø på Alfheim i går.

        Noen friskmelding av Lillestrøm-laget vil han imidlertidig ikke høre snakk om.

        - Det er ikke snakk om noen friskmelding når vi aldri har vært syke.

        - Vi gjør en god andre omgang mot Vålerenga forrige helg og hadde fortjent mer både mot Viking og Stabæk. I dag viser vi en fantastisk innsats og er gode kollektivt. Det tar vi med oss.

        Kunne vunnet
        Lillestrøm skapte en rekke sjanser på Alfheim i går. Med god uttelling kunne LSK stjelt alle tre poengene.

        Olivier Occean hadde et skudd i stanga, mens Tromsø-keeper Sead Ramovic flere ganger måtte redde Tromsø-forsvaret.

        - Vi kunne tatt alle tre poengene, men når vi først kommer under så må vi være fornøyde med å komme tilbake. Vi er gode defensivt og vi gjør det vanskelige for Tromsø å komme til sjanser.

        Flere av Lillestrøm-spillerne var etter kampen opptatt av at Magnus Myklebust skulle hatt straffe i en duell med Lars Iver Strand like etter pause, noe også Berg var enig i.

        - Det er veldig overraskende at det ikke blir dømt straffe i den situasjonen. Det er kontakt og det er innenfor. Jeg kan ikke helt skjønne hvorfor det ikke blir blåst.

        Ungt LSK
        Lillestrøm stilte også mot Tromsø med en rekke unggutter i startelleveren. På topp fikk islendingen Bjørn Bergmann Sigurdarson sjansen fra start foran den betydelig eldre Arild Sundgot.

        18-årige Sigurdarson gjorde en god kamp og kom til en rekke farlige sjanser, uten at det ble uttelling.

        - Han var god. Vanligvis mangler det heller ikke noe på avslutningene slik det gjorde i dag, avslutter Berg, som med litt flaks kunne kommet enda bedre ut av den vanskelige turen til Tromsø.

        Kommentar

        • RSP
          Moderator
          • Aug 2004
          • 10498

          lsk.no

          Høydepunkter TIL-LSK

          Lørdag spilte LSK 1-1 mot Tromsø på Alfheim stadion. Edwin Eziyodawe utlignet for LSK rett før slutt. LSK-TV gir deg høydepunktene fra kampen:

          Kommentar

          • KrisB
            Seniormedlem
            Hjelp, skaff meg et liv!
            • Jan 2008
            • 2923

            RB- Papir

            -Det skulle vært straffe, mener Berg
            Tromsø: LSK ropte på straffespark, da Magnus Myklebust gikk i bakken etter å ha dratt av Lars Iver Strand tidlig i andre omgang. Men kampens ellers gode dommer, Kristoffer Helgerud vinket spillet videre: Til tross for at han sto meget godt plasert.
            -Jeg ble tatt og det var innenfor. Jeg synes det var soleklar straffe, sier Myklebust til RB. Da Henning Berg så tv-bildene etter kampen. Var han også klar. -Det er kontakt og det skjer innenfor. Magnus er en ærlig spiller og kaster seg ikke. Det skulle vært straffe, mener han.

            Kommentar

            • KrisB
              Seniormedlem
              Hjelp, skaff meg et liv!
              • Jan 2008
              • 2923

              RB- Papir

              Essediri var 97% TIL-klar
              Tromsø: Karim Essediri var svært nære å skrive under for Tromsø i vinter, men noen uenigheter gjorde at TIL trakk seg. -Jeg var vel 97 prosent klar, men slik ble det ikke. Jeg trives i LSK, sier han. I går fikk han sine første eliteserieminutter på lenge. Det benyttet han godt.

              Kommentar

              • KrisB
                Seniormedlem
                Hjelp, skaff meg et liv!
                • Jan 2008
                • 2923

                RB- Papir

                Nordveits beste LSK-kamp
                Tromsø: Håvard Nordveit spilte sin beste kamp i LSK-trøya, da laget greide 1-1 mot Tromsø lørdag. Etter kampen gledet han seg mest over at LSK kunne reise hjem med poeng i kofferten. -Det var godt at vi fikk utlikningsmålet. Det betyr mye for selvtilliten i laget. Og jeg er godt fornøyd med egen innsats, sier Nordveit som ble banens beste med 7 poeng på RBs børs.

                Kommentar

                • KrisB
                  Seniormedlem
                  Hjelp, skaff meg et liv!
                  • Jan 2008
                  • 2923

                  LSK.no



                  Lokalderby i morgen
                  Mandag kveld er det duket for lokalderby i LSK-hallen når LSKs lag i 2. divisjon møter naboklubben Strømmen.

                  Kommentar

                  • RSP
                    Moderator
                    • Aug 2004
                    • 10498

                    Østlendingen

                    Gundersen, som i utgangspunktet er på utlån fra Lillestrøm fram til 1. august, er ingen dyr mann for Nybergsund. Det er nemlig LSK som betaler lønna hans. Sundet betaler bare leie for Flisa-gutten.
                    - Han er ikke dyr i vår verden, og er en billig tilvekst for oss, bekrefter Nybergsund-trener Ola Brenden- uten at han vet nøyaktig hvor mye leieavtalen koster.

                    - Er det aktuelt å hente Gundersen på permanent basis, Brenden?
                    - Vi har en god dialog med Lillestrøm, men det er for tidlig å dra noen slutninger om hva som kommer til å skje.

                    Gundersen selv er ikke fremmed for tanken om å fortsette i Nybergsund.
                    - For å være helt ærlig føler jeg ikke at jeg er velkommen i Lillestrøm. Vi får se hva som skjer 1. august. Men akkurat nå er jeg i Sundet og skal gjøre alt for å hjelpe dem, sier Tore Andreas Gundersen.

                    Kommentar

                    • RSP
                      Moderator
                      • Aug 2004
                      • 10498

                      lsk.no

                      Bergdølmo gleder seg til å møte Strømmen

                      Mandag kveld møter LSKs lag i 2. divisjon naboklubben Strømmen i et godt gammeldags lokalderby. André Bergdølmo roser motstanderen i forkant.

                      Kommentar

                      • KrisB
                        Seniormedlem
                        Hjelp, skaff meg et liv!
                        • Jan 2008
                        • 2923

                        LSK.no



                        Bergmann Sigurdarson: - It was perfect
                        Kun målet manglet for Bjørn Bergman Sigurdarson lørdag. Den islandske unggutten håper nå på startplass mot Rosenborg på søndag.

                        Kommentar

                        • RSP
                          Moderator
                          • Aug 2004
                          • 10498

                          Aftenposten (kommentar)


                          Bertil Valderhaug - Sportskommentator i Aftenposten



                          Tromsøs Tommy Knarvik (bak) med et godt tak rundt Lillestrøms Khaled Mouelhi i går. FOTO: HÅKON MOSVOLD LARSEN, SCANPIX.

                          River seg løs fra bunnen

                          Bertil Valderhaug - Sportskommentator i Aftenposten

                          Lillestrøm-spillerne hadde god grunn til å være lettet i går. Snart forlater laget bunnen for godt.

                          De 90 minuttene mot storfavorittene fra Tromsø bar bud om at Lillestrøm omsider har noe på gang.

                          Forsvaret er tettet igjen. Lillestrøm er i ferd med å finne seg selv igjen i duellspillet. Trykk og ettertrykk, selve grunnpilarene i klubbens spillestil gjennom alle år, var innimellom et hyggelig gjensyn i Tromsø i går.
                          Fortsetter de gule som de gjorde mot et av eliteseriens beste lag, samtidig som spissen Olivier Occean får enda mer støtte på topp, går det ikke lenge før bunnstriden er et passert onde for Lillestrøms del.
                          Fordi de har altfor mye klasse til å stå med nedrykksgjørme til knærne for andre sesong på rad.

                          Nesten som Nordlie.
                          Null poeng på 70 grader nord ville gitt mange fotball-statistikere en gylden anledning til å sammenligne årets sesonginnledning med det som skjedde da Tom Nordlie ledet laget ut i uføret på samme tid i fjor.
                          Etter fem serierunder i fjor sto de med to fattige poeng.
                          Tap i går ville gjort åpningen på sesongen like ille som fjorårets.
                          Tre poeng er naturligvis bare minimalt bedre enn to. Sånn sett er det ingen grunn til å hvile på laurbærene for Henning Berg og spillerne, og det kommer de naturligvis heller ikke til å gjøre.
                          Men bak årets tredje uavgjort-kamp for Lillestrøm lå det såpass mye godt å ta tak i at det vil være skivebom med krisemaksimering.

                          Strand-perle.
                          Det aller viktigste var naturligvis resultatet. En god nummer to var måten spillerne fremsto på etter at Lars Iver Strand skjøt vertene i ledelsen med et praktfullt 25-meterskudd en snau halvtime før slutt. I god, gammel Alfheim-tradisjon pleier TIL å gjøre livet surt for motstanderen når de først åpner målkontoen. Slik gikk det imidlertid ikke. Isteden slo Lillestrøm tilbake.
                          «Trykk og ettertrykk, selve grunnpilarene i klubbens spillestil gjennom alle år, var innimellom et hyggelig gjensyn i Tromsø»

                          Vi hadde sett det tidligere i kampen. Gjestene skapte sjanser de gangene de våget å angripe med flere folk og mer trøkk enn bare musklene og kraften til Olivier Occean. Den 17 år gamle islendingen Bjørn Bergmann Sigurdsson kom seg til tre avslutninger, mens Bjørn Helge Riise blåste ballen over etter en Tom Høgli-tversoverpasning som er fy-fy i Drillos lille røde.

                          RBK neste.
                          Lillestrøm-offensiven mot slutten ga to store Occean-sjanser før absolutt alt plutselig stemte. Khaled Mouelhis pasning fra venstre mot innbytter Karem Essidiri ute på høyrekanten var millimeterpresis. Det samme var Essidiris innlegg tilbake i feltet til en annen innbytter, Edwin Eziyodawe. Fra den 20 år gamle nigerianerens fot tok ballen raskeste vei til nettmaskene.
                          Så enkelt, elegant og effektivt kan det gjøres. Så avgjørende kan to spillerbytter være.
                          Der og da fikk de lønn for strevet etter å ha skapt seks store sjanser på bortebane. Der og da seiret rettferdigheten. Der og da fikk Henning Berg og resten av teamet på Åråsen den arbeidsroen de trengte etter en trøblete start på sesongen. Nå vet de at de kan bare de strever nok.
                          Neste gang står gullfavoritt Rosenborg for tur på Åråsen.

                          Kommentar

                          • KrisB
                            Seniormedlem
                            Hjelp, skaff meg et liv!
                            • Jan 2008
                            • 2923

                            Dramatisk Strømmen-seier

                            LILLESTRØM:
                            Strømmen avgjorde kampen mot LSK 2 fem minutter på overtid.

                            Kampen i LSK-hallen mellom Lillestrøm 2 og Strømmen var meget undeholdene de første 25 minuttene. I tillegg til Edwin Ezyiodawe sin scoring, fikk vi tre annulerte mål. To til Strømmen, og ett til LSK. Hvertfall det ene til Strømmen var høyst tvilsomt.
                            Lillestrøm gikk til pause med 1-0-ledelse.
                            Dramatisk omgang

                            2. omgangen ble ikke like god som den første. Spillemessig. Men for Strømmen-supporterne, som det var flest av i LSK-hallen i kveld, så er det omgangen de vil huske.
                            Først brant Johan Nås straffe som strømlingene i det 60. minutt. Den høyst fortjente utlikningen kom i det 78. minutt. Trond Haugstad sto bak den.
                            Og på overtid kom altså avgjørelsen. Strømmen kontret på LSK, og da Karim Essediri misset i markeringen kunne innbytter Gezim Beqiri løpe igjennom. Han gjorde ingen feil alene med Andre Hansen. Da var det spilt ganske nøyaktig 95 minutter.

                            Kommentar

                            • KrisB
                              Seniormedlem
                              Hjelp, skaff meg et liv!
                              • Jan 2008
                              • 2923

                              LSK.no



                              Glad Bjørkøy tilbake i kamp
                              (LSK-Strømmen 1-2) Nesten tre måneder etter sist han akslet LSK-trøya spilte John Anders Bjørkøy 45 minutter i 2. divisjonsoppgjøret mot Strømmen.

                              Kommentar

                              • morten
                                Seniormedlem
                                Hjelp, skaff meg et liv!
                                • Feb 2004
                                • 2156

                                lsk.no



                                Over 100 000 kroner til LSK
                                Grasrotandelen har så langt generert over 100 000 kroner til LSK. - Viktig for hele klubben, sier LSK-leder Per Mathisen.
                                Badekar
                                http://www.youtube.com/watch?v=BwmrMUusqgI

                                Kommentar

                                • Håkon Henriksen
                                  Administrator
                                  • Nov 2003
                                  • 6411

                                  Opprinnelig skrevet av gearet
                                  På bane 2 med flotte forhold, sol og 10 varmegrader. Bergmann måtte gi seg tidlig etter en smell i hofta, men det så ikke alvorlig ut. Henning Berg sa at det er mulig Eriksen forsøker seg på treningen torsdag.
                                  PSA er ute i flere uker, kanskje gir han seg etter alle skadene de siste årene?
                                  Treningsrapport
                                  Håkon Henriksen
                                  -
                                  Nestleder/Kasserer Kanari-Fansen Lillestrøm
                                  -
                                  ALT FOR FUGLA

                                  Kommentar

                                  • KrisB
                                    Seniormedlem
                                    Hjelp, skaff meg et liv!
                                    • Jan 2008
                                    • 2923

                                    RB-papir

                                    Gode enkeltspillere.

                                    Andrè Bergdølmo la ikke skjul på at det var surt å tape for Strømmen. Trøsten var at enkeltspillere gjorde gode prestasjoner som kan komme til nytte for a-laget.
                                    -Karim Essediri viste at han kan bli en meget god back, Andrè Hansen hadde flere glimrede reninger, Mens Edwin Eziyodawe var frisk langt ut i 2.omgang, men da ble han dyktig sliten, sa Berdølmo.
                                    Last edited by iL; 21.04.2009, 12:36.

                                    Kommentar

                                    • KrisB
                                      Seniormedlem
                                      Hjelp, skaff meg et liv!
                                      • Jan 2008
                                      • 2923

                                      LSK.no



                                      Mathisen: - LSK forut sin tid
                                      Den økonomiske krisen er i aller høyeste grad gjeldende i de norske toppklubbene. På Åråsen var man forut sin tid, og det mener LSK-leder Per Mathisen var helt avgjørende for LSK.

                                      Kommentar

                                      • KrisB
                                        Seniormedlem
                                        Hjelp, skaff meg et liv!
                                        • Jan 2008
                                        • 2923

                                        lsk.no



                                        Edwin: - Fantastisk å score mitt første mål for LSK
                                        Lørdag scoret Edwin Eziyodawe sitt første mål for LSK. Søndag håper han på plass fra start mot Rosenborg, og selvsagt ønsker han å score igjen.

                                        Kommentar

                                        • KrisB
                                          Seniormedlem
                                          Hjelp, skaff meg et liv!
                                          • Jan 2008
                                          • 2923

                                          LSK.no



                                          Svak juniorkamp i Fredrikstad;
                                          (FFK-LSK 2-2) Et skuffende Lillestrøm-lag klarte ikke å slå FFK og måtte dele poengene i plankebyen onsdag kveld.

                                          Kommentar

                                          Working...
                                          😀
                                          😂
                                          🥰
                                          😘
                                          🤢
                                          😎
                                          😞
                                          😡
                                          👍
                                          👎