Fugla på topp! (I noen minutter…)

Fugla har akkurat hjemmeåpna sesongen med pene 4-1 mot Sandnes-Ulf, og toppet tabellen inntil Stabæk scora seiersmålet sitt og tok over den posisjonen. Samma kan det væra akkurat nå. Småsvett, gira og jævlig hes møter KFLs utsendte Marius Lundemo og Palmi «Rafnbo» Palmason til en kort etter matchen-prat.

Marius, gratulerer med nok en god kamp og tre poeng. Du er jo ingen 2. divisjonsspiller!

Nei, jeg føler det har gått bra så langt. Jeg føler jeg har tatt nivået brukbart foreløpig, og det er veldig gøy når laget rundt meg fungerer såpass bra.

Du er jo tydeligvis noe av en dødballspesialist også. Begynte med to litt upresise cornere, men retta opp det med et par skikkelige susere…

Jeg har en ganske god fot, så jeg skal skyte mye. Får jeg sjansen, kliner jeg til.

Var det litt bittert at etter to gode Marius-forsøk, var det Ohi som fikk drømmetreffet?

Hehe, nei, det lever jeg godt med. Det viktigste er at laget vinner. Men jeg skal få til noen sånne snart!

Hvordan opplever du det å konkurrere mot, og å spille med, rutinerte midtbanefolk som Petter og Bjørn Helge?

Jeg synes det er veldig bra. Foreløpig konkurrerer vi jo ikke, så jeg er mest innstilt på å lære av dem. Men blir det konkurranse med dem om plassene, skal jeg gjøre mitt for å vinne den. Jeg har tro på meg selv, og håper å holde meg på laget i lang tid.

Meeeen det er en ting du må bli bedre på: Respons på sangen din!

Ja, det er litt nytt for meg det der. Det var ikke så mye sang og trøkk i 2. divisjon med Bærum, så jeg skal bli bedre på det…

Den er god. Så kan vi jobbe med en bedre sang til deg også…

 

Vi takker Marius Lundemo for praten og de tre deilige poengene, før vi får øye på en midlertidig enøyd kriger fra Island. Palmi Rafn Palmason var høyt og lavt den tiden han spilte i dag: Ordnet straffe, scora mål og ble nesten drept av en Ulf-forsvarer. I mixed zone går han fra intervju til intervju med ett øye åpent og det andre mer gjenklistra enn Kjetil Rekdals i AaFK-garderoben i 2008.

 

Palmi, for en innsats fra deg i dag!

Jo takk, det gikk bra i dag den tiden jeg var inne.

Hvordan opplevde du straffesituasjonen?

Nå som dommerne har bestemt seg for at slike situasjoner skal slås ned på, er det ingen tvil om at det er straffe. Jeg blir dratt ned og har ingen sjanse til å nå ballen. Jeg mener det var riktig dømt.

Det er jo ikke til å komme utenom at du har fått deg en smell i dag. Hva skjedde?

Det er jeg ikke helt sikker på… Jeg kolliderer med en motspiller og går ned. Jeg vet ikke hvor lenge jeg lå nede, men jeg følte meg klar igjen etter å ha fått behandling, og det gikk bra en stund.

Det var bra du kom tilbake, for du viste deg å være den kanskje aller viktigste brikken i dagens seier. Mål ble det også!

Ja, det var godt å få inn den. Jeg hadde egentlig signalisert at jeg måtte bytte, for jeg begynte å bli litt omtåket, så det var gøy å rekke det før jeg gikk av…

Du skulle bare ha en kjapp gåll først?

Ja, måtte putte først…

Du virker å trives i den nye rollen din?

Ja, jeg synes det har gått forholdsvis bra så langt. Det var litt så som så i Haugesund, men i dag fikk jeg involvert meg mye mer og synes jeg gjør en brukbar kamp. Så var det også deilig å være sentral i de avgjørende situasjonene.

 

Bærums-Marius er fornøyd, Blø-for-Fugla-Palmi er fornøyd tross Donald Duck-looken, og KFL.no er særdeles fornøyde med tre poeng og en vakker stund med to flotte herrer. 4-1 over Ulf er et flott resultat, men 5200 tilskuere er ikke like imponerende. Nå må folk og klubb benytte denne oppturen til å prate folk til Åråsen på lørdag. Viking skal blø!

 

Morten Galåsen

Flere nyheter fra kfl