Haugesund away

Så går turen til sildebyen i Rogaland der vi møter Haugesund som ble stiftet så sent som i 1993 etter en sammenslåing av klubbene Haugar og Djerv 1919.

Haugesund – LSK, lørdag 04.juli, 18:00.
Avreise kl. 06:00 fra Lillestrøm bussterminal.

Som kjent er det flust med måker i Haugesund… og siden suporterne deres kaller seg Maakeberget, så er det fristende å sitere Odd Børretzens ord om måker: «når de åpner kjeften og skriker som syke sjeler kan du se helt ned i deres blodige, skamløse innvoller. Hvis en måke har fått tak på et fiskehode eller en tarm eller noe annet svineri og flyr avgårde med dette i nebbet, da kaster de andre måkene seg over henne og skal ha skal ha skal ha skal ha».

De som var med i 2014 vet hvor flott det var på brygga i finværet, så vi har i år som i fjor gjort en avtale med Mack-Kjelleren som har uteservering og gir oss hyggelige priser.

Vi håper mange har mulighet til å bli med på tur, men setter i utgangspunktet opp en buss, der vi deler inn i rolig foran, og litt mer party bak. Hvis interessen for tur er veldig stor, så setter vi opp en buss til, og da vil vi dele inn i en partybuss, og en roligbuss.

P.S Solgte billetter vil bli talt opp 3 dager før avreise. Vi tar da en avgjørelse på hvor mange busser som vil bli bestillt, og med det hvor mange vi har plass til, så hvis du har mulighet: kjøp tidlig!

Billettkjøp

Billetter kjøpes på Martin’s i Lillestrøm, via nettverkssalg eller ved å overføre penger til vår turkonto. Overfør penger til kontonummer: 1286.48.69759
Merk betalingen med Navn, Tlf, og hvilken tur det gjelder.

Eksempel
Betaling fra Fugla Fuglesen, 99887744, Haugesund.

For mer info/spørsmål kontakt oss gjerne: turer@kanari-fansen.no eller telefon til en av tursjefene i 2015, Kim: 924 20 307 eller Ståle: 951 51 900.

Pris tur/retur:
KFL medlemmer: 500 kr
Ikke-medlemmer: 600 kr (Det blir gjort medlemsjekk før avgang, det vil også være mulighet å tegne medlemskap på bussen)

Turreglement

Vi innførte i 2014 et nytt turreglement, og vi ber alle som skal være med på tur om å gjøre seg kjent med det. Turreglementet kan du lese bak på billetten, eller via denne linken: http://kfl.no/kfl/turreglement/

Flere nyheter fra kfl