Hva gjør vi nå?

På ei myr ved Nitelva har det vokst opp et samfunn som alltid har hatt store tanker om seg selv. Stedet er preget av en selvbevissthet og patriotisme som få steder i Norge kan måle seg med. Fotball og korps har i alle år vært myra sitt varemerke.
Nå holder fotballen på i forsvinne ned i myra, det er noe vi som eLSKer Lillestrøm Sportsklubb ikke sitter og ser på skjer!!
Ikke faen om vi gjør.

VI har nå sett altfor mange ræva kamper. Rett og slett ræva.
Men samtidig har vi sett et par gode kamper i år, og det er disse vi må prøve å huske tilbake på. Fordi da leverte LAGET varene, da var det sprudling og glede, samt at LAGET spilte klikk- klakk fotball til stor glede og entusiasme for oss supportere som lever og ånder for LSK.
Dette hadde vi tro på. I år skulle vi opp og frem.
Dette skulle bli 2012-Rock`n Roll.

Som supporter av LSK er dagene harde og vonde om dagen. Dette smitter over på «alt» vi gjør, både på fritiden og på hjemmefronten. Flere har fått ødelagt feriestemningen pga LSKs bedritne resultater i «sommer».

Det forplikter å ha kjærlighet til LSK, spesielt når klubben lider slik den gjør nå. Hva kan du gjøre for å hjelpe LSK ut av myra vi når sitter fast i? Egentlig ikke en dritt regner du med, fordi nå må hoder kuttes og nye hoder må inn fort som faen.
FEIL…
Du kan bidra med ditt, og dette ønsker vi i Kanari-Fansen å legge til rette for.
Vi kan ikke sitte å se på at spillerne spiller fotball som noen nyfødte kanarifugler uten nebb og klør. Uten gutts og uten innsats, her må vi sammen trå til, alle som ønsker LSK fremover og oppover må bidra med aktiv støtte og positivt engasjement på tribunen borte mot Fredrikstad til førstkommende mandag. Vi må vise oss sammen, at vi bryr oss, at vi er der i med- og i motgang, akkurat som nå.

Stikk nedom LSK-shop, så fort som mulig og innen lørdag kl 16:00 og hent deg en bussbillett til Fredrikstad. Den er gratis, sponset av Kanari-Fansen. 

Tidenes viktigste kamper står for tur. LSK trenger din hjelp og støtte.

I MED- OG I MOTGANG!

KFL-92.

Flere nyheter fra kfl