40 år i toppen: Kick-off 22. mars

Vi tjuvstarter, og sparker igang sesongen med treningskamp borte mot Odd og kick-off på Martin’s.

Tradisjonen tro så kickstarter vi selvsagt sesongen med en alvorlig fest for å få stemninga foran nok en suksessrik sesong med utallige positive opplevelser. Ja, kanskje ikke på banen, men i alle fall på tribunen. Du er derfor hjertelig velkommen til å starte sesongen en uke før, med en samling med gode venner!

Kick-off avholdes altså 22. mars, og dette er programmet:

Odd – LSK: Generalprøven til årets sesong spilles i Skien, og vi setter opp busser til kampen for å vise spillerne at vi står bak dem. Her skal du selvsagt være med!

Odd – LSK, lørdag 22. mars, 16:00
Avreise lørdag 22. mars kl. 13:00 fra Lillestrøm bussterminal
Pris tur/retur:
KFL-medlemmer: 250 kr
Ikke-medlemmer: 350 kr
Du kan også tegne medlemskap på bussen.

Martin’s: Fra klokken 19:00 åpner dørene på Martin’s, hvor det vil bli god gammal fuglamusikk, skriking, skråling og herjing i kjent stil. En generelt stemningsskapende agenda, skulle vi mene. Festen fortsetter utover kvelden, og kulminerer med konsert med…

Blodsbrødre: Blodsbrødre går på scena og spiller akkurat som de pleier: fantastisk allsangmusikk i god supporterånd. Nøyaktig når de begynner er vel egentlig ikke helt klart, men det er jo heller ikke så viktig. De går i alle fall ikke på scena såpass tidlig at det blir en tidlig kveld på oss alle, såpass skal vi love.

Inngangsbillett Martin’s: Den latterlige lave prisen 100,-
NB: Det er ingen krav om at man MÅ på kampen for å være velkommen på Martin’s

Billettkjøp

Billetter til turen kjøpes på Martin’s i Lillestrøm, via nettverkssalg eller ved å overføre penger til vår turkonto. Overfør penger til kontonummer : 1286.48.69759
Merk betalingen med Navn, Tlf og hvilken tur det gjelder. 
For mer info/spørsmål kontakt oss gjerne: turer@kanari-fansen.no eller telefon til turansvarlig Anders: 92256673.

Billetter til kick-off på Martin’s kjøpes via nettverkssalg, eller på treningskampen mot Molde i LSK-hallen 14. mars. Har du spørsmål om kick-off, eller ønsker å avtale billettkjøp send en e-post til arrangement@kanari-fansen.no.

Flere nyheter fra kfl