Kick-off sesongen 2016

Sesongen begynner med bortekamp mot Start 13. mars, og vi kjører derfor vår tradisjonelle kick-off før hjemmekampen mot Bodø/Glimt 20. mars kl. 18:00 på Åråsen.

I år blir det kick-offstemning på Martin’s hele helga!

Lørdag spiller Belfast Lads på Martin’s. Et av de mest erfarne og etterspurte bandene innen irsk folkerock, som gir alt i hver eneste konsert for å gi publikum en uforglemmelig opplevelse. I tillegg kan vi friste med at du allerede på lørdag får kanaripriser på drikkevarer, mot fremvisning av medlemskort i Kanari-Fansen. Les mer her: https://www.facebook.com/events/948284741876127/

Søndag er fotballdagen! Før kampen lader vi opp på Martin’s og setter stemninga før årets første hjemmekamp. Det blir fuglamusikk og selvfølgelig også kanaripriser på drikkevarer, mot fremvisning av medlemskort i Kanari-Fansen.

Kl. 14 drar vi igang årets første quiz, så samle sammen et lag og møt opp for å bryne deg på spørsmål om fuglas historie. Etter quizen står husbandet vårt Barmates på scenen, og har konsert med sine deilige fuglalåter. Mellom quiz og band rekker vi også årets første tribunemøte. Vi møtes i kjelleren på puben, og tar en prat om tribunen denne første hjemmekampen. Møt opp, hør på de andre og si din mening!

Kl. 17 er det på tide å komme seg mot Åråsen før kampstart kl. 18:00. Husk å møte opp senest kvart over fem, så vi kan gi spillerne en skikkelig varm velkomst når de entrer Åråsenmatta for første gang i år!

Flere nyheter fra kfl