Klubben frir til fansen

Helt fra starten av denne sesongen, har vi hatt en «alle eller ingen»-holdning når det kommer til supportere på tribunen. Dersom du ikke har lest hva vi legger i det, kan du lese mer om det ved å klikke her. Holdningen vår, har blitt kritisert, og støttet av mange. Vi står fortsatt på at så lenge det kun er snakk om 200 personer, 50 billetter til KFL-sesongkort, og med regelen om 1 meters avstand, så blir det umulig for oss å skape den stemningen som vi er vant til på Åråsen.

I debatten rundt dette temaet var det et punkt vi glemte å ta opp:
«Hva gjør vi dersom Sportsklubben sliter i Obosligaen?»
Dette var en problemstilling vi ikke tenkte på, men nå står vi dessverre midt i den.

Og Sportsklubben har bedt oss om hjelp.

For oss har dette vært et vanskelig tema. Vanskelig, fordi vi representerer et felleskap med forskjellig syn på ting. Det siste vi ønsker er å skape splid blant fansen. Vi kan dessverre ikke gjøre alle fornøyde i denne saken, men vi tenker på begge parter og har diskutert grundig internt.

Når klubben ber om hjelp stiller vi selvsagt opp!

Vi stiller opp på lokaloppgjøret mot Strømmen ved å organisere 200 syngende etter beste evne, da med følgende krav til de som får billett:

Er du blant de 200 som får billett, så står du ikke med arma i kors, eller sitter og surmuler.

Er du blant de 200 så gir du det du har (og litt til), i 90++  på tribunen denne kampen!

Dersom dette ikke er deg, så er ikke dette den rette kampen å be om billett til, for til forskjell fra de tidligere trekningene, trekkes det kun blant sesongkortinnehavere som melder interesse denne gangen. Ettersom dette er et rop om hjelp fra klubben til supporterne, så kan alle med sesongkort på Åråsen melde sin interesse for en billett dersom overnevnte krav følges. Selv om vi ønsker stående syngende supportere, så sorterer vi ikke mellom sesongkort på sitte- eller ståplass, da vi vet at mange som sitter også er punche på tribunen. Når påmeldingsfristen har løpt ut, vil vi foreta en trekning dersom, tallet på antall påmeldte er over 200 stk.

Så hvis du har det som trengs, og er klar for kamp på Åråsen,  så melder du interesse på ved å [klikke her].

Påmeldingsfrist vil være søndag 23:59. Trekning vil skje på mandag. De som får billett vil bli kontaktet.

Vi håper på forståelse for måten vi gjør dette på, da vi denne kampen har en meget viktig jobb å gjøre.

Nå må det snu!

Flere nyheter fra kfl