Legoland 2016

Selv om Molde i seg selv er en spøk, så er det ingen spøk at vi setter opp busser til Molde fredag 1. april 2016. Fredagskamper er det delte meninger om, men vi skal til Molde uansett. Fordelen er at du slipper å komme hjem natt til mandag, og sove to timer før jobb. Vi skal vise plastlaget fra plastbyen at vi skal være med i toppen i 2016. LSK har lovet å gi alt – vi gjør det samme.

Molde – LSK, fredag 1. april, 19:00.
Avreise kl. 08:00 fra Lillestrøm bussterminal.

Pris tur/retur: 600 kr for medlemmer i Kanari-Fansen

Bussbilletter

Billettene er i salg nå! Du kjøper de enkelt via vår nettbutikk. Du kan velge å betale med kort via PayPal (gratis PayPal-konto kreves), eller du kan velge direkte bankoverføring i kassa på nettbutikken for å få instruksjoner for å betale med nettbank. Bussbilletten koster 100,- ekstra for ikke-medlemmer. Det blir gjort medlemsjekk før avgang. Medlemskap kjøper du enkelt sammen med bussbilletten i nettbutikken, men det vil også være mulighet å tegne medlemskap på bussen.

Pris tur/retur:
KFL-medlemmer: 600 kr
Ikke-medlemmer: 700 kr

Bussbilletter er også tilgjengelig via nettverkssalg og på Martin’s.

Har du spørsmål? Kontakt oss på turer@kanari-fansen.no eller på telefon til tursjef Joacim: 404 69 866.

Kampbilletter

Kampbilletter kjøper du kjapt og enkelt på nett. Velg KL (Felt K – Nedre SBM.NO) når du bestiller.

Turreglement

Alle reisende på Kanari-Fansens turer plikter å følge vårt turreglement. Turreglementet kan du lese bak på billetten, eller via denne linken: http://kfl.no/kfl/turreglement/

Flere nyheter fra kfl