LSK – Odd, vi mobiliserer!

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Fugla er inne i en av sine tyngste perioder noensinne. Mer enn noen gang trengs vi supportere, som støtter klubben i tykt og tynt! Alle andre dager, seks dager i uka kan vi diskutere trener, sportssjef, styre og spillestil, men når det kommer til kampdag er det viktigere enn noen gang før at vi står sammen, og bidrar med det vi kan til det målet vi alle har: tre poeng til Lillestrøm!

Når LSK møter Odd på Åråsen søndag 11. september kl. 18:00 skal spillerne møtes av et vanvittig trøkk fra Kanarifeltet. Allerede nå er det startet en kjempemobilisering, og feltet er i ferd med å fylles opp. Les mer om mobilisering og alle som kommer på forumet.

Før kampen inviterer vi alle fuglafans til å ta oppvarminga på Martin’s. På vår stampub har alltid medlemmer i Kanari-Fansen fått gode priser på drikke, og nå blir det enda billigere. Martin’s setter ned prisen for 0,4 pils fra 58,– til 49,– for våre medlemmer. For ikke-medlemmer koster det 66,–

Fra kl. 13:00 vises cupkampen Kolbotn – LSK kvinner. Få med deg kampen i hyggelig lag, og gjør deg klar for quiz fra kl. 15. Som vanlig blir det en rekke LSK-spørsmål å bryne seg på.

17:00 går vi til Åråsen for å støtte gutta i 3 x 45 minutter. Møter du direkte på Åråsen håper vi du er på plass 17:15, så vi kan gi gutta en varm og mektig velkomst når de kommer ut til oppvarming. Sammen skal vi eie Åråsen, og sammen skal vi hente hjem tre poeng!

NYHET! Fra denne kampen blir det to merkbare endringer på tribunen. For det første er det en del supportere som igjen har tenkt til å trekke tilbake til Kanarifeltet: de kaller seg bøffelberget. Deres første reunion blir på Odd-kampen, og de er klare for å bidra til en fantastisk stemning!

Den andre store nyheten er at UFC flytter fra felt A og inn på mentalitetsfeltet på felt B. Det gjør at vi får et enda større og mektigere felt, når UFC og alle andre som står på mentalitetsfeltet sammen skal jobbe for å bringe Kanarifeltet til nye høyder.

[/column]

Flere nyheter fra kfl