Mentalitet 2016

Velkommen til Kanarifeltet i 2016! Vi skal ha et Kanarifelt som er et tilbud for ulike typer supportere som har det til felles at de er stående, aktive supportere. Vi skal også legge til rette for personer som har særskilte behov. Alle som ønsker å bidra til stemninga på Åråsen skal kunne finne en plass på Kanarifeltet.

For å få til dette har vi fortsatt det opplegget vi har hatt de siste årene. Vi kaller det Mentalitet – for det er den innstillinga vi trenger på Kanarifeltet!

kanarifeltet-mentalitet2015

Mentalitetsfeltet, nederst på felt B

Dette feltet skal være motoren i tribunelivet på Åråsen og Kanarifeltet. Feltet er for de mest aktive supporterne, og her skal disse supporterne få utfolde seg med sang, bevegelser, flagging og annen tribuneaktivitet. Vi flytter hovedforsangeren ned til første rad, på midten av Kanarifeltet. Samtidig har vi tro på at Mentalitetsfeltet vil bli større i år enn det var i fjor. Her er det bare å bli med på galskapen!

Bidragsfelt, øverst på felt B og felt C

Her skal det legges til rette for en tribunedel for de som ønsker å bidra til stemningen, spesielt gjennom sang, men ikke er like aktive som de mest aktive på Kanarifeltet. Siden B-feltet er like bak Mentalitetsfeltet må man naturlig nok tåle mer flagging og syngepress her. Har du allergi mot flagg anbefales bidragsfeltet på felt C.

Junorfelt, nederst på felt C

Dette er tribunedelen med tilbud for barn, unge og andre med særskilte behov. Det er ganske unikt å ha en del for barn, som en del av ståtribunen, men på Kanarifeltet har vi hatt det sånn i mange år, og det fungerer utmerket. Her våre yngste supportere få være med på å skape stemning ved å synge, hoppe og flagge – på et eget felt for dem. På felt C er det stoler, men feltet er for stående. Barna kan stå nederst, og foreldre fyller radene litt lenger opp.

På juniorfeltet samarbeider vi også med Junioraksjonen, som vil gi barn over hele Romerike muligheten til å oppleve LSK-kamper.

Junioraksjonen er en frittstående gruppe LSK-fans som jobber for å få flere barn, unge og vanskeligstilte på kamper med LSK i Tippeligaen og LSK kvinner i Toppserien.Junioraksjonen jobber tett sammen med Kanari-Fansen og LSK, og målet er å støtte begge to mest mulig. I sesongen 2016 har det blitt kjøpt en del sesongkort på Kanarifeltet, og det blir også kjøpt ekstra billetter til en del av kampene. Aksjonen støtter også turene til Kanari-Fansen ved å få med flere på bussturene landet rundt. I år vil man også velge ut noen kamper med LSK kvinner i Toppserien, der man vil dra med flere på kamp. Alle midler Junioraksjonen får inn går til disse tingene. På kampdager på Åråsen står folk med billetter litt forskjellige steder på Kanarifeltet. En god del i «mentalitetsfeltet» ved forsangeren og tromma, men de fleste samles nederst på felt C. I år blir det en egen tribunevert fra Junioraksjonen på dette feltet, i tillegg står den andre forsangeren til KFL  i nærheten av dette ved trappa. Her blir det på alle kamper lagt ut flagg m.m for at det skal bli  best mulig visuelt.

Har du noen spørsmål eller ideer mht Junioraksjonen? Da kan du kontakte: Egil på telefon 93 000 264 eller Arild på telefon 97 53 19 31.

Felt A

Dette feltet organiseres som i dag, som en viktig bidragsyter til stemninga på feltet. Også her skal det legges til rette for at supporterne får utfolde seg med sang, bevegelser, flagging og annen tribuneaktivitet.

Møt opp tidlig!

Uansett hvor du står er det en ting som gjelder: møt opp tidlig, gjerne en time før kampstart. Spillerne snakker gang på gang hvor viktig det er for dem å kjenne at de har supporterne i ryggen når de kommer ut på banen. Gang på gang trekkes det fram av spillerne: At vi er der tidlig og støtter dem kan være avgjørende for kampen – det er ikke noe å lure på engang!

Vi kommer også til å følge opp med flere tiltak og aktiviteter gjennom året. Vi vil blant annet fortsette med åpne kvelder på vårt lokale, hvor man kan lage egne flagg, to-stangs og bannere. Tribunegruppa er godt igang med nye ideer for sesongen.

Sammen jobber vi for at Kanari-Fansen skal være den ledende fanklubben i Norge! Forza fugla!

Flere nyheter fra kfl