Odd kommer

Søndag 21. september kl. 18:00 ser du toppoppgjøret, ja du leste riktig, toppoppgjøret, mellom Lillestrøm og Odd på Åråsen stadion. Fugla kjemper om medalje, og trenger din støtte på tribunen for å ta skrittet nærmere. Møt opp – og syng høyt for fugla!

Dette skjer på Martin’s

Dørene åpner kl. 13. Her blir det som vanlig salg av turbilletter, medlemskap og Kanari-Fansens egen piqué. NM-vinnerene LSK Unified kommer også innom.

Klokka 15:15 er det klart for enda en runde i quizen. Her er det bare å stille lag for alle som vil bryne seg på fuglakunnskapsspørsmål.

Tribunemøte blir det rett etter quizen, ca. 15:45. To ting blir viktig denne kampen: Vi håper så mange som mulig møter opp på feltet 17:15, så vi kan vise gutta vår støtte allerede gjennom oppvarminga. For det andre kommer vi til å ha mangle flere flagg enn vanlig på feltet denne kampen. De er til for å brukes! La oss lage gulsvart flagghav flere ganger enn under innmarsjen!

Medlemsjekk på Kanari-feltet

For å kunne stå på Kanarifeltet på kampdag må man være medlem i LSK eller i Kanari-Fansen. På kampen mot Odd søndag 21/9-14 vil det igjen bli kontroll på at alle de som står på tribunen er medlemmer av enten LSK eller Kanari-Fansen. Kontrollen gjelder kun for de med sesongkort, og ikke vanlige enkeltbilletter.

Husk derfor på å ta med ditt medlemskort på kampen!

Det vil selvfølgelig være mulig å kjøpe dagspass i Kanari-Fansens stand som du finner rett innenfor billettkontrollen, dersom man ønsker å komme inn på feltet uten medlemskap. Dagspasset koster 50 kroner, og går uavkortet til #VIERLSK.

Har du ikke meldt deg inn ennå i Kanari-Fansen eller i klubben?
Ønsker du å bli medlem i Kanari-Fansen fyll ut dette skjemaet , så får du informasjon på e-post.
Ønsker du å bli medlem i Lillestrøm Sportsklubb, sender du en e-post til medlem@lsk.no. Husk å ha med følgende: navn, adresse, fødselsdato og e-postadresse.

Det er også mulig å melde seg inn begge steder på standen til Kanari-Fansen på kampdag. Husk også at for hvert nye medlemskap i Kanari-Fansen går 100,- til #VIERLSK.

Flere nyheter fra kfl