Silly season

Silly season er velkjent for de fleste fotballsupportere. Perioden hvor overgangsvinduet er åpent og ryktene florerer om nye spillere på vei inn. Årets første uker har, kanskje i mangel på gode spillerrykter, vært dominert av en rekke andre rykter rundt klubben.

Det har for eksempel versert mange rykter om situasjonen rundt hvem som skal håndtere sikkerhet rundt fansen på kampene fremover. I går møttes styret i Kanari-Fansen og LSKs daglige leder Anita Westby, og det må sies at rykter fortsatt er rykter.

Klubben jobber med en løsning som styret i Kanari-Fansen ser med positive øyne på, og håper situasjonen vil være ferdig avklart i løpet av kun kort tid. Det som er viktig nå er at vi fortsetter den gode jobben Kjell Hulby startet på, og tar vare på den kompetansen som finnes i miljøet, så det som har blitt gjort hittil ikke har vært forgjeves.

Så til de andre ryktene på ryktebørsen:

  • Det har versert noen rykter om at det jobber medlemmer fra klanen i LSK Shop. Dette er ikke sant, og vi håper nå at folk kan slutte å spre slike usannheter.
  • Det har også vært rykter om at Kanari-Fansen mister sine lokaler på Åråsen. Dette stemmer heller ikke.

Med dette håper vi å sette punktum for disse ryktene, og heller fokusere på det som er viktig her i verden: Hvem skal score målene for LSK i 2014?

Flere nyheter fra kfl