Sommerfestivalen 2016

Helg, sommer og storkamp på Åråsen gjør at alt ligger klart for sommerens store fest: Sommerfestivalen 2016! Lørdag 6. august kl. 18:00 spilles klassikeren LSK–Rosenborg på Åråsen. Før kampen inviterer vi alle fuglafans til sommerfestival på Martin’s.

Dette skjer

Det er tett mellom headlinerne på Martin’s på sommerfestivalen. Martin’s åpner 13:00, og da er også foodtrucken på plass for å servere deg deilige retter. Kl. 14:30 er det duket for en ny Kahoot-quiz ved vår eminente quizmaster Terje Nybro. Bli med på en morsom og annerledes quiz hvor du får testet dine kunnskaper om fugla.

Det blir også en egen utescene utenfor Martin’s. På utescenen står vårt velkjente husband Barmates med alle klassikerne. Før vi går nedover mot Åråsen blir det også tribuneoppvarming fra utescenen. I tillegg får vi besøk av en kanarilegende på scenen, som kan fortelle mange historier om hvordan det er å senke Rosenborg.

Etter kampen fortsetter festivalen på Martin’s, når Playlife står på hovedscenen inne! Playlife er et av Norges beste partyband og spiller for første gang i Lillestrøm på vår sommerfestival! Vi får også besøk av en av Norges mest talentfulle rappere, kjent fra Folkefiender og Skeez TV: Big Daddy Karsten. Det er gratis inngang for medlemmer i Kanari-Fansen. Kjøp medlemskap på nett, eller meld deg inn på vår stand enten på Martin’s eller ved Kanarifeltet på Åråsen.

Kjøp sommerlodd

I forbindelse med sommerfestivalen har vi også lansert KFLs sommerlodd. Loddet koster 50,– per stk og premiene er FETE! Blant annet fotoshoot med Per Heimly (verdi 15 000,–), gavekort hos Romerike Trafikkskole (verdi 1000,–), sesongkort til neste år og flere andre premier.

Kjøp lodd, enten på Martin’s hele lørdagen eller på forhånd via Vipps:

Hvert lodd koster 50,- Bruk Vipps, og send sum for det antall lodd du vil kjøpe til nr. 1992 (Kanari-fansen), med teksten “Sommer”. Vi trekker vinnerne på sommerfestivalen før kampen.

To nye gensere i salg

På sommerfestivalen lanserer vi også to nye gensere i KFL92-kolleksjonen. Følg med på vår Facebook-side utover i uka for å se noen teasere og kom innom vår stand enten på Martin’s eller ved Kanarifeltet på Åråsen for å handle.

 

Flere nyheter fra kfl