Søpla away!

Søndag er det klart for årets desidert største og viktigste bortekamp. Både for Sportsklubben og ikke minst for KFL.

I årets oppgjør har KFL et knallopplegg på gang i nedre del av VG-svingen. Et opplegg som lett kan kopieres borte og hjemme i sesongen 2013. En tredelt organisering som vi kaller Trikoloren.

Trikoloren
Som navnet antyder, prøver vi å få til en tredeling av tribunen. I praksis er det ofte slik vi har det på tribunene, men denne gangen skal vi være enda mer bevisste på det.

 1. Den delen nærmest T-banen er ment for den vanlige supporter. Her har man alltid en god misk av stående og sittende Åråsen-gjengere, mye folk med fartstid på tribunen.
 2. På midten av tribunen blir det et realt syngefelt, forhåpentligvis fullt av supportere som synger, flagger, hopper og gir alt for Fugla. Det midtre feltet skal være en motor for hele svingen. Spesielt flagginga har et stort potensial denne dagen!
 3. På høyre side blir det et familiefelt. Her er det mye familier, barn og unge. Det er satt i gang en skikkelig pushing for å få mange på familiebussa og ellers. Det har ofte vært litt tamt på denne side, både sangmessig og visuelt, noe vi satser skal bli bedre i år.

Hva skjer på søndag?
LSK – Kolbotn kl. 12.00 i LSK-Hallen. Damene er Seriemestre og får utdelt gullmedaljene på denne kampen. Her er det ventet bra med Fugla-folk! Støtt damene!

Martins åpner kl. 13.00. Her blir det gratis inngang, rimelig servering og musikk

Derbyfeber kl. 14.30 – 15.30

 • Sanger fra micken (fra psykopat nr. 1, Arild Myklebust)
 • Propaganda ( se forrige punkt)
 • Fuglalåter
 • Historier (men ingen livshistorier takk!)

Bussene går fra Lillestrøm Bussterminal kl. 16.00

Stadion

 • Det blir delt ut flyere med informasjon ved alle innganger
 • Det blir mye bannere. Flere og flere lokale KFL-grupper har laget egne bannere
 • Bruk flagga som er satt ut. Svingen skal farges gul og svart

Hovedmål for Trikoloren

 1. Få med flere folk på bortekamp. Ved å legge forholda til rette for andre enn de mest ihuga, får vi med flere folk på kamp.
 2. Selv om vi seksjonerer fansen noen, er det fortsatt viktig med en sterk motor i midten. På sangfeltet skal det være full bananas, noe som vil spre synginga.
 3. Flagginga og det visuelle kan bli merbart bedre.

Forza Fugla!

Flere nyheter fra kfl