Spillerbørs Bodøglimt – LSK

Marko Maric 4
Ikke all verden til utspill med keiva i forkant av 0-2, og var i likhet med de fleste andre ikke direkte glimrende i kampen. De tre første skuddene som traff innafor ramma gikk faktisk inn, uten at skuddene var av en karakter som tilsier at de burde vært redda. En del gode redninger i annen omgang begrenset tapet. 

Mats Haakenstad 1
Mye er allerede sagt og skrevet om Haakenstads innsats og prestasjon i denne kampen, også av ham selv, så her er det liten vits å utdype spesielt mye. Dette var rett og slett elendig. Enkelt og greit. 

Simen Rafn 2
Denne gangen midtstopper, etter en brukbar opptreden der mot Gjelleråsen sist. Men dette ble et annet nivå. Man må nesten syns litt synd på Rafn, får altså aldri spille der han er best. Det må det bli en slutt på nå, og høyrebacken bør være hans i lang tid fremover. Stopper-prosjektet ga i alle fall ikke noe mersmak for oss supportere. 

Frode Kippe 2
Det gikk tidvis altfor fort for kapteinen, som heller ikke tok det forventede ansvaret ved å styre midtbanen nærmere seg selv og dermed redusere mellomrommet mellom forsvar og midtbane. Tidvis plasserte Glimt 4 mann i det rommet, sånt går ikke an. Passiv ved flere anledninger. Ikke direkte skyld i noen av målene.

Josef Baccay 4
Vår desidert beste utespiller for dagen, og et stadig hyggelig bekjentskap. Bør få denne plassen til rådighet fremover, det betyr mye å ha sidebacker med riktig bein. Dessuten vil da Rafn få spille på høyresiden, og balansen bør på sikt bli bedre. Få feil for dagen, og tett nok oppi i starten da Glimt bevisst angrep hans side. Det var først da Glimt vendte spillet mot sin venstreside at de virkelige problemene oppstod. Godt gjennomført i en forbanna møkkakamp. 

Daniel Gustafsson 2
Passiv i flere situasjoner defensivt, og ga lite støtte til Haakenstad. De to fungerer rett og slett elendig sammen, og det MÅ gjøres en endring der. Et par gode vurderinger offensivt, men som vanlig flere minuser enn plusser både offensivt og defensivt. Uoppmerksom før 2-0.

Alexander Melgalvis 2
Hadde en ok periode fra 15-25 minutter, da hadde han et par frispillinger og gjorde en del konstruktive og kreative valg. Dessverre falt han voldsomt av etterhvert, og spilte blant annet Zinckernagel på blank goal med et tilbakespill selv Jamie Pollock hadde syns vært litt på kanten. Ble helt borte utover i kampen, og så både tom og sliten ut. Det var han sikkert også. 

Sheriff Sinyan 2
Fin start, og så gikk det meste på tverke. Spiller vekk ballen før 3-0, og blir løpende 180 meter ved siden av mannen sin i etterkant av det. Stygt og si, men akkurat der skulle jeg ønske Sheriff hadde måkt ned mannen sin. Bare for å vise at han var litt forbanna. Tatt av til pause, uten at han var verre enn noen av de andre. Burde heller blitt flytta ned som stopper da, for å trene inn mot RBK-kampen. 

Alex Dyer 2
Kommer til en brukbar mulighet, og har 2-3 fine vendinger av spillet. Bortsett fra det var det mer eller mindre møkk. Fryktelig passiv før 1-0, jogger stille og rolig hjem på 3-0 og prøver å drible på egen 16 før 4-0. Krydret det med en del tapte dueller, og laber innsats. En syltynn 2’er. 

Kristoffer Ødemarksbakken 3
Fungerte godt med Baccay i starten da Glimt angrep mye på den siden, og fikk etterhvert rom offensivt for sin egen del. Det utnyttet han dårlig, og ble som oftest altfor ubesluttsom eller brukte for mange touch på ballen. Allikevel en av våre bedre for dagen, rett og slett fordi han sjelden gjorde graverende feil, i motsetning til de fleste andre.

Thomas Lehne Olsen 3
Skal selvsagt sette 1-1 når han får ballen gratis der, og det var vi helt avhengige av skulle vi få med oss noe som helst. Ellers ble det en del dueller, der han som vanlig ikke gjorde seg vekk. Så både møkklei og oppgitt ut etter 4-0, og det er forståelig. Får fryktelig lite hjelp av medspillerne, og jeg tror han tidvis kjeder seg. Slo en brukbar dødball, mener jeg å huske. 

Fredrik Krogstad 3
Får primært betalt fordi han var veldig lite synlig. Og i denne kampen var altså det positivt. Ingen graverende feil her, men det tok altså sidemannen min 30 minutter før han så at Krogstad hadde kommet inn. Og det etter at jeg gjorde ham oppmerksom på det. Det forteller vel det meste om det som var en ekstremt anonym opptreden. 

Erik Brenden
Kom innpå. Løp litt. Dreit seg ikke ut. Greit nok, det. Fikk ikke all verden til ting å jobbe med heller, da. Frikjennes totalt for tapet. 

Moses
Kom seg til en avslutning etter en brukbar prestasjon, og viste litt lyst og iver. Er antakelig fryktelig nærme en startplass neste gang, selv om han altså ikke har spilt noenting den siste tiden. De andre har jo ikke akkurat tatt plassen hans, for å si det sånn. 

Flere nyheter fra kfl