Spillerbørs LSK – Molde

Marko Maric 5 
Stadig bedre i feltarbeidet, og er i ferd med å bli voksen der. En brukbar redning på skuddet til det som tilsynelatende er norges desidert beste fotballspiller i første omgang, og ellers solid i alt han foretok seg. Med ett unntak, det første baklengsmålet. Uheldig der i at ballen går mellom beina på Rafn, men den er mulig å ta. Allikevel en bra match av sisteskansen. 

Mats Haakenstad 5 
Rimelig solid match, der han desimerer Ulland Andersen gjennom kampen. Allikevel et par skjønnhetsfeil defensivt, i særdeleshet valget om å stå som ei påla framfor å følge Knudtzon før 0-2. Løper mye, og er ivrig. Kommer høyere i banen enn Rafn, og gjennomfører en ganske solid kamp. 

Tobias Salquist 5
Flere avgjørende og gode involveringer defensivt gjennom hele kampen. Enorm involvering da han løp opp Ohi og fikk headet hjem til Maric mot slutten av førsteomgang. En av få som tidvis forsøkte å spille ballen, ikke bare pælme den avgårde. Gir bort et par cornere unødvendig, og kunne vært tettere oppi Ohi før 0-1

Frode Kippe 4
Taper ikke en eneste duell før han bestemmer seg for å jakte en håpløs ball før 0-1. Kippe bør vite bedre enn å støte opp der, etter først å ha satt en altfor lav linje i forkant. Også passiv før 0-2 mot Eikrem. Upresise pasninger. Tross god defensiv kontroll i 5 av 6 kvarter ødelegger det siste av dem dessverre helhetsinntrykket

Simen Rafn 4
Full kontroll på Hestad i en time, før han fikk flere problemer da Bippe Stankelbein entret gressmata til sin store retur til Åråsen. Litt sånn “snu rævva til”-variant på første målet deres, og altfor svak i presset på Knudtzon i forkant av det andre. I tillegg null offensive bidrag. Da blir totalen under middels tross 75 nærmest feilfrie minutter. 

Daniel Gustafsson 3
Det lugger for svensken. Voldsomt. Et par brukbare initiativ denne gangen, men sluttproduktet er fullstendig fraværende. Kom, i motsetning til mot Sarpsborg, til et par brukbare innlegg, men dette blir totalt sett altfor lite. Bedre defensivt enn sist. 

Alex Dyer 4
Vinner ekstremt mange andreballer i førsteomgang da Lehne orker å duellere med Bjørnbak og Gabrielsen, og har bra kontroll på Aursnes og Ellingsen. Detter litt av utover, uten at det var noen krise på noen som helst måte. Det som derimot VAR krise var dødballene. Han slo vel omtrent 20 stk av dem, og ikke én av dem var spesielt bra. Det er ikke godt nok, rett og slett. 

Daniel Pedersen 4
Uvanlig anonym opptreden, i alle fall sammenlignet med forrige hjemmekamp. Ble tidvis i overkant dyp, og fant ikke medspillere med de offensive pasningene. Det ble aldri en krig på midten, til det gikk ballen stort sett over hodet på ham, men de få gangene det lå an til å smelle litt var han ikke i sistuasjonene. Litt passiv. 

Erik Brenden 4
Prøver på mye, Brenden, og selv om det ikke lykkes altfor ofte er i alle fall det positiv. Kom til én avslutning da han måkte ballen noen meter utafor nærmeste stolpe, men ellers lite involvert i motstanderens boks. Noen fine kombinasjoner med Ødemarksbakken, og flere gode initiativ på skråløp bak Moldeforsvaret uten at han ble brukt. En rekke høye innkast. 

Kristoffer Ødemarksbakken 4
Satt inn i hølet for å erstatte Smarason, uten at det ble det helt store. Fant ikke rommene mellom leddene til Molde, som gjorde en god jobb med å være kompakte. Godt innlegg rett etter 0-1 fra høyre. Kommer til vår største sjanse, og tvinger Linde til en meget god redning på et tidspunkt da kampen strengt tatt var kjørt. Måtte krige for mye i lufta, det passer ham dårlig. 

Thomas Lehne Olsen 5
Fantastisk medtak med utsida av vrista før han avsluttet alene med Linde fra skrått holde. Nære på å pirke innlegget til Ødemarksbakken i mål, men nådde akkurat ikke frem. Ingen kunstkamp av Lehne, men innsatsen hans er nesten for god. Kriger ekstremt med stoppera til plastlaget, og gjør nesten alene at vi klarer å etablere ettertrykk i hele førsteomgang. Ble naturlig nok sliten på slutten.

Josef Baccay
Får debuten, og kommer fra det med æra i behold. Anonym med en gang, men tok tak i det og leverte blant annet et meget godt forarbeid til Ødemarksbakkens sjanse. Dette ga mersmak.  

Moses
Kommer inn på et vanskelig tidspunkt for ham, og klarte ikke komme til sjanser denne gangen heller. Trenger en scoring. 

Flere nyheter fra kfl