Spillerbørs LSK – Ranheim

Marko Maric 5
Kan vanskelig lastes for goalen, men den er langt fra umulig å redde tross at den kommer fra kort hold. Igangsettinger av variert kvalitet. Viktig å holde headingen etter frisparket fra Kvande. Oser ikke trygghet uansett, og for andre kampen på rad nære på å gi bort ballen rett foran mål. Slapp med skrekken.

Mats Haakenstad 5
Litt som Bippe Stankelbein, Haakenstad – det er opp og ned på banen i en voldsom fart. Litt smårusk defensivt, og havner innimellom litt feil. Dette tilgis da de offensive bidragene er både mange og gode. Et fryktelig hestespark som kyssa overliggeren. Sånn skudd fortjener å gå inn. Fant tidvis tonen med Gustafsson.

Tobias Salquist 7
Spillende midtstoppere i Lillestrøm Sportsklubb er jo ikke akkurat like vanlig som å bli blaut når du dusjer, men det er altså det Salquist er. Igjen på limit ved et par anledninger, men når du gang etter gang drar av første pressledd med utsøkt forståelse og teknikk så får det passere. Leser spillet og leder an. En meget sterk kamp av dansken.

Frode Kippe 5
Skulle ikke være noe dårligere enn stopperkollegaen, og kjørte et par varianter av vippe-ballen-over-hodet-på-motstanderen for første gang i et langt fotballiv. Utsøkt pasning til Pedersen før 1-0, og ellers brukbar pasningskvalitet. Lager noen unødige frispark som bør unngås fremover, men stort sett god kontroll på, den for anledningen, lite mobile Karlsen. Snuser på en 6’er.

Simen Rafn 5
Aldri trua på sin side av lovende Solbakken, som er varslet å bli den nye et-eller-annet. Få offensive bidrag, men gir trygghet til Ødemarksbakken som dermed får utfolde seg offensivt. Kamp på det jevne, uten noen spektakulære bidrag, men solid og fint som jo er ok det også.

Daniel Gustafsson 5
Bedre nå enn sist, og satte tonen med et ok forsøk med venstra tidlig. Jobber bra, og løper opp egne feil ved et par anledninger. To forskjellige backer på sin side i de to første kampene gir neppe ekstra trygghet, men finner forhåpentligvis trygghet etterhvert. Varierende opptreden, men flere plusser enn minuser.

Alex Dyer 2
Fæl, fæl kamp. Feilpasningene florerte, og tidvis tråkka han mer på ballen enn han førte den med seg. Bomma i tillegg på en gigantisk sjanse. Kunne tilpasset seg den tørre banen bedre heller enn å stå i det da det ikke fungerte optimalt. Det betryggende er at man ser at det bor ekstremt mye ball i mannen fra England/Sverige/Montserrat, og det er liten tvil om at han vil bli bedre utover. Litt bedre form, litt bedre vær og litt bedre bane så er han der. Garantert.

Daniel Alexander Pedersen 8
Altså, FOR en spiller. Rett og slett en gigant, og en spiller som strengt tatt er altfor god for å spille for Sportsklubben. Det er bare å takke og bukke for at han velger å gjøre det, og nyte hvert eneste øyeblikk. To assists, null balltap, null feilpasninger og en drøss av dueller vunnet. Tar for seg, deler ut juling og dominerer spillet. Viser hele registeret sitt, og det er stort. Hatten av.

Kristoffer Ødemarksbakken 6
Dersom det hadde blitt delt ut premie for å ville mest, så hadde Ødemarksbakken vunnet. Slutter aldri å prøve, selv om ikke alt lykkes hele tida. Et konstant uromoment, og antakelig et helvete å møte som back. Går på begge sider, utfordrer, løper, kriger og søker mål. God kamp.

Thomas Lehne Olsen 7
Treffer på begge sine sjanser, og der den første var rimelig enkel så var den andre, tross en fantastisk pasning fra Pedersen, langt fra ferdigscora. Tar den ned på ei svær brøstkasse og bare banker den i mål som det skulle vært det enkleste i verden. Jobber i tillegg som en gruvearbeider, og er oppi trynet på Ranheim-spillerne hele veien. Bedre avstand til Moses enn mot Stabæk, og det betaler seg. Bare fortsett sånn her, du

Ebiye Moses 5
Viser igjen prov på at forståelsen er på rett vei. Flere løp i riktige rom enn sist, og igjen et par gode tanker bak det han gjør som ikke materialiserer seg. Flott jobb da han skaper plass til Lehne før 1-0, og ellers gode beslutninger med ball. Mangler å komme til sjansene, og det må man som spiss. På rett vei, og i bedring, alt i alt positivt fra unggutten.

Sheriff Sinyan
Litt høye skuldre i come-backet, men det tilgis uten problemer. Nydelig å se gutten på en bane i en tellende kamp igjen, og ble i tillegg belønnet med ny kontrakt etter kampen. Det er fortjent.

Erik Brenden
Solid innhopp av Brenden, der han flere ganger la på løp for å strekke Ranheim-laget mot slutten. Skaffet flere frispark, og var god til å holde på ballen mot slutten av kampen, hvilket gjorde at Ranheim aldri fikk etablert det trykket de ønsket. Fredrik Krogstad
Vært ute nesten hele oppkjøringa, men viste med et par forløsende pasninger på tampen at han har noe her å gjøre. Bidro til å holde roen på slutten, og tok de riktige valgene den lille tiden han var på banen.

Flere nyheter fra kfl