Spillerbørs LSK – Rosenborg

Marko Maric 6
Vanskelig å gjøre noe med målet i mot. Tøff og offensiv i feltet, kanskje litt i overkant ved noen anledninger. Stopper de skuddene han skal. Bedre utspill i denne kampen.

Simen Rafn 5
Som alltid mye vilje fra mannen. Gjør ingen store feil, men får heller ikke utnyttet en svak Valsvik. Klareringer og de offensive bidragene var til tider så som så. Kunne prioritert å ligge rolig når blodet rant, men skal ha for at han ville reise seg å vise at han ikke filmet.

Frode Kippe  6
Viktig i duellspillet. Gjør det enkelt og spiller på sine styrker. Kommer til sin rett i slutten av begge omgangene. Ingen store feil.
Sheriff Sinyan – 5Få feil i 1.omgang og har god kontroll på Botheim. Fikk det tøffere mot Søderlund., men klarer seg alt i alt godt. Kunne vært mer aktiv på innkastet som leder til 1-1. Unødvendige frispark i 2.omgang som til slutt resulterer i gult kort,

Josef Baccay 5
Ny godkjent kamp av unggutten. Gått rett inn på laget. Både god utførelse og valg når han har ballen i beina. Tar godt for seg i duellene. Tilbringer nok ikke hele karrieren på Åråsen.

Kristoffer Ødemarksbakken 4
Lite involvert og lykkes ikke alltid de gangene han er det. Blir løpende i mellom. Må gi seg etter 66 min med ispose på låret.

Alex Dyer 5
Nær å skåre i et angrep han selv starter. Mye involvert i vår gode periode og er en av få kreative bidragsytere. Faller veldig dypt når laget er under press. Blir litt borte utover 2.omgang.

Daniel Pedersen 4
Det meste rullet litt feil vei og dansken fikk ikke preget kampen. God klarering før 1-0 som gir TLO noe å jobbe med. Som laget våkner han når Smarason byttes inn. Står på og jobber hele kampen.

Aleksander Melgalvis  5
God åpning på kampen. Han og Rafn har god kontroll på Meling, men få offensive bidrag, men ble satt til å løpe defensivt. Byttet ut etter 75 min. Tilbake på benken når Smarason er 100%.

Daniel Gustavsson 6
Kommer til sin rett og leverer sin beste kamp. Får strekt forsvaret i 1.omgang. Smart nok til å ofte oppholde seg i nærheten av TLO. Iskald på skåringa. Roter seg litt ofte bort. Byttet ut i 90.min

Thomas Lehne Olsen 7 BB
Kriger og går i alle dueller. Vant første etter 12 sek og setter tonen for førsteomgangen. Meget bra forarbeid på skåringa. Redder nok mål i mot med den mye omtalte blokkeringen. Lagets viktigste spiller om dagen.