Spillerbørs Sarpsborg – LSK

Marko Maric 6
Et tidvis voldsomt dominerende hjemmelag greide kun ved en anledning å trille ballen forbi sisteskansen, og det til tross for et tidvis konstant trykk mot ham. Strålende i feltet, og flink til å stå lenge nok når avslutningene kommer. Flere gode involveringer med beina også, men må få slippe å være spielführer. Han er god, Maric, men han er ikke Johan Cruyff, han er ikke det.


Mats Haakenstad 4
Noen få offensive bidrag fra 02-snapper’n, ellers måtte han fokusere på det defensive. Det løser han stort sett godt, men et par fryktelige klareringer og et par tilfeller av dribling hjemover i banen trekker ned. Finner ikke helt ut av samarbeidet med Gustafsson, der er det mye å gå på.

Tobias Salquist 4
Har tatt sin del av baklengsmålet, og det gjør han rett i. Det er ikke bra å bli vippet vekk på den måten av en halvannen meter høy angriper når du sjøl har solid ramme. Spiller som vanlig med høy risiko, men denne gangen føltes det mer som han slapp unna med det heller enn at han lyktes spesielt godt. Et par gode taklinger bidrar til å heve totalinntrykket. 

Frode Kippe 4
Står og stanger unna det han kan, men lager dessverre for ofte frispark i situasjonene. Går voldsomt inn i eks Italia-proff Strand Larsen med gult kort på samvittigheten fra før, det kunne resultert i rødt Kan ikke lastes for målet til Sarpsborg, men han viser heller ikke tydelig nok hva han ønsker å gjøre etter at Salquist taper duellen og havner i et ingenmannsland, hvilket kompliserer situasjonen for målvakta. Samspillet med Salquist er litt på kanten, de finner ikke helt ut av hverandre. Dessverre. 

Simen Rafn 4
Pluss: Har god kontroll på den mest østfoldske av alle østfoldske folk jeg veit om nå som Raymond har parkert tøfla, Ole Jørgen Halvorsen. Og det er faktisk en brukbar prestasjon, for han er god. Men når han havner til venstre reduseres de offensive bidragene til et minimum, og det er sjelden eller aldri man ser ham over midten. Det er trist. For han er ganske god fremover på banen, Rafn. 

Daniel Gustafsson 3
Det blir liksom ingenting, dette. Få offensive bidrag, bortsett fra de siste 5 minuttene før han ble byttet ut, og defensivt så står han på halvdistanse med begge hæla langt ned i eks-bildekka på plastmatta i Sarsschbårrr. Og det er jo ikke godt nok. Dessverre. 

Alex Dyer 5
Det er nesten umulig å vurdere Dyer, for han varierer fra det grufulle til det geniale i annenhver involvering. Pasninga til Brenden med keiva er det kun han som gjør på dette laget. Og flere ganger slår han positive pasninger fremover i banen. Problemet er at han altfor ofte også vender hjem, og dytter ballen tilbake til de bak seg. Et par gode defensive involveringer, men ser innimellom tung ut, før han 20 sekunder etter holder et tempo mange hadde vært fornøyd med. Men det som er bra er virkelig bra, og da ender han som en av våre bedre denne dagen. 

Daniel Pedersen 5
Svak førsteomgang, da han taper flere dueller enn normalt. Er involvert i mye, dansken, og denne gangen var det mer varierende enn det som normalt er. Tar tak i det i midtperioden i andreomgang, og da leder han laget slik vi er vant til å se ham. Kamp på det jevne blir totalen, færre feil enn kollegaen fra Montserrat, men heller ikke de samme briljante øyeblikkene. 

Kristoffer Ødemarksbakken 3
Dette var skralle saker, dessverre. Svak avslutning da han burde gitt oss ledelsen tidlig, og etter det gikk mye på tverke. Dårlige avslutninger, svake innlegg, og et par ballmist som er vanskelige å forklare. Det eneste man kan ta med seg er at han jobba godt, men det er ikke det man vil se fra Bjerke-gutten. Glem dette, gå videre. Ingenting å snakke om. 

Ebiye Moses 3
God prestasjon da han spiller frem Ødemarksbakken tidlig, men forsvant helt etter det. Kommer seg heller ikke i dag til målsjanser, og det er i ferd med å bli et lite problem. Viker litt unna i duellene, og samspillet med Lehne er helt fraværende. Avstanden mellom de to var som oftest feil, og de gangene den ble rett sto Moses stille da Lehne vant duellen. Dessverre.

Thomas Lehne Olsen 4
Det var vel ikke alt som fungerte spesielt godt for målmaskina fra Hedmark denne dagen, uten at det kun er hans skyld. For her var det ikke all verden til hjelp å få. Kriger som vanlig godt, og vinner noen få dueller, uten at noen var på løp som en følge av det. Nære på å få foten på ballen etter Brenden sin kanonsjanse, men som det meste annet denne dagen ble det med nesten. 

Erik Brenden 5
Friskt innhopp av Brenden, og vilja lyste formelig av ham de 45 minuttene han fikk. Uheldig mer enn udyktig da Næss redder på streken etter Dyer sin geniale pasning, og søkte rom hele tiden. Klarte å strekke Sarpsborg og gjøre dem lavere, hvilket ga bedre rom til midtbanen. Bra med ballen også. 

Fredrik Krogstad
Fikk snaue 20 minutter for Gustafsson, uten at han klarte å utgjøre en forskjell. Spilte ballen vekk 3 ganger etter hverandre, og avsluttet kampen med en halvvolley som var nærmere riksveien enn målet til Vasyutin. 

Sheriff Sinyan
Fikk de siste hektiske minuttene for Rafn. Rakk ikke gjøre noe som helst. 

Flere nyheter fra kfl