Velkommen til Kanarifeltet! Vi skal ha et Kanarifelt som er et tilbud for ulike typer supportere som har det til felles at de er stående, aktive supportere. Vi skal også legge til rette for personer som har særskilte behov. Alle som ønsker å bidra til stemninga på Åråsen skal kunne finne en plass på Kanarifeltet.

For å få til dette har vi fortsatt det opplegget vi har hatt de siste årene. Vi kaller det Mentalitet – for det er den innstillinga vi trenger på Kanarifeltet!

kanarifeltet-mentalitet2016

Mentalitetsfeltet, nederst på felt B

Dette feltet skal være motoren i tribunelivet på Åråsen og Kanarifeltet. Feltet er for de mest aktive supporterne, og her skal disse supporterne få utfolde seg med sang, bevegelser, flagging og annen tribuneaktivitet.

Bidragsfelt, øverst på felt B og felt C

Her skal det legges til rette for en tribunedel for de som ønsker å bidra til stemningen, spesielt gjennom sang, men ikke er like aktive som de mest aktive på Kanarifeltet. Siden B-feltet er like bak Mentalitetsfeltet må man naturlig nok tåle mer flagging og syngepress her. Har du allergi mot flagg anbefales bidragsfeltet på felt C.

Juniorfelt, nederst på felt C

Dette er tribunedelen med tilbud for barn, unge og andre med særskilte behov. Det er ganske unikt å ha en del for barn, som en del av ståtribunen, men på Kanarifeltet har vi hatt det sånn i mange år, og det fungerer utmerket. Her våre yngste supportere få være med på å skape stemning ved å synge, hoppe og flagge – på et eget felt for dem. På felt C er det stoler, men feltet er for stående. Barna kan stå nederst, og foreldre fyller radene litt lenger opp.

På juniorfeltet samarbeider vi også med Junioraksjonen, som vil gi barn over hele Romerike muligheten til å oppleve LSK-kamper.

Felt A

Feltet ytterst på feltet er også en viktig bidragsyter til stemninga på feltet, men også et sted du sannsynligvis kan stå om du ikke vil ha mange flagg foran ansiktet.

Møt opp tidlig!

Uansett hvor du står er det en ting som gjelder: møt opp tidlig, gjerne en time før kampstart. Spillerne snakker gang på gang hvor viktig det er for dem å kjenne at de har supporterne i ryggen når de kommer ut på banen. Gang på gang trekkes det fram av spillerne: At vi er der tidlig og støtter dem kan være avgjørende for kampen – det er ikke noe å lure på engang!

Sammen jobber vi for at Kanari-Fansen skal være den ledende fanklubben i Norge! Forza fugla!