Tur til Bart City

Da er det klart for tur til den delen av landet der lisseslips, skinnvest og mokasiner med dusk fortsatt er status.

Rosenborg – LSK, lørdag 9.mai, 18:00
Avreise 07:00 fra Lillestrøm bussterminal

Vi reiser fra Lillestrøm bussterminal kl 07:00, og stopper for lunsj på Stasjon Tynset. Der vi har fått et godt tilbud på pizzabuffet og drikke (de har også andre retter for de som ønsker det), før vi fortsetter ferden til Bart City. I Trondheim har vi gjort en avtale med Kafé Larssen, der vi er hjertelig velkomne til å lade opp før kamp. Etter matchen vil bussene gå rett fra stadion tilbake til Lillestrøm. På vei hjem vil det bli et matstopp etter ca. 2,5 time på veien.

Vi håper mange har lyst til å bli med til Trondheim for å støtte Fugla med max trøkk fra tribunen, og setter i utgangspunktet opp to typer buss, med Gla`buss for de som vil ta seg noen glass, og roligbuss for de som vil slappe av og nyte turen.

Selges det bare nok til en buss, vil bussen deles opp med rolig foran og litt mer party bak.

P.S Solgte billetter telles opp 4 dager før avreise. Er det ikke solgt nok vil det bli en buss og da kan det fort bli fullt. Så hvis du kan: kjøp tidlig!

Billettkjøp

Billetter kjøpes på Martin’s i Lillestrøm, via nettverkssalg eller ved å overføre penger til vår turkonto. Overfør penger til kontonummer : 1286.48.69759
Merk betalingen med navn, tlf, hvilken tur det gjelder og hvilken type buss.

Eksempel
Betaling fra Fugla Fuglesen, 99887744, Trondheim, Roligbuss.

For mer info/spørsmål kontakt oss gjerne: turer@kanari-fansen.no eller telefon til en av tursjefene i 2015, Kim: 924 20 307 eller Ståle: 951 51 900.

Pris tur/retur:
KFL-medlemmer: 500 kr
Ikke-medlemmer: 600 kr
Du kan også tegne medlemskap på bussen.
OBS! Det blir medlemssjekk på bussene. Ta med medlemskortet!

Turreglement

Vi innførte i 2014 et nytt turreglement, og vi ber alle som skal være med på tur om å gjøre seg kjent med det. Turreglementet kan du lese bak på billetten, eller via denne linken: http://kfl.no/kfl/turreglement/

Flere nyheter fra kfl