Tur til Røen

Da er det klart for årets første bortetur med damene. Vi skal opp og møte hårfønerne fra Oslo vest, Røen! Kanari-Fansen har i år satt seg som mål å klare seks turer med LSK Kvinner, og hva passer vel bedre enn å blåse fiffen av banen der oppe som en start?!

Røa – LSK kvinner, tirsdag 12.mai, 19:00
Avreise 17:30 fra Lillestrøm bussterminal

Vi har ikke den aller beste bortestatistikken mot Røen, og jentene trenger all den hjelp de kan få! Flere av spillerne har uttrykt hvor viktig det er for dem at vi er tilstede, fordi det løfter motivasjonen, spillet, og innsatsen til jentene betraktelig! Møt opp, bli med Kanari-Fansen på tur til sosseland, hvor vi skulle bruke sossen selv, og deres brunkremansikter til å polere våre traktorer!

Hjemmebane overalt!

Billettkjøp

Billetter kjøpes på Martin’s i Lillestrøm, via nettverkssalg eller ved å overføre penger til vår turkonto. Overfør penger til kontonummer: 1286.48.69759
Merk betalingen med Navn, tlf, og hvilken tur det gjelder.

Eksempel
Betaling fra Fugla Fuglesen, 99887744, Røa

For mer info/spørsmål kontakt oss gjerne på mail: turer@kanari-fansen.no eller på telefon til tursjef Ståle: 951 51 900.

Pris tur/retur
150 kr

Turreglement

Vi innførte i 2014 et nytt turreglement, og vi ber alle som skal være med på tur om å gjøre seg kjent med det. Turreglementet kan du lese bak på billetten, eller via denne linken:http://kfl.no/kfl/turreglement/

Flere nyheter fra kfl