Vi skal rive Ullevaal i 2016!

Søndag 30. oktober kl. 18:00 spilles derbykampen mot vålerengen på Ullevaal. Dato og tidspunkt er allerede satt, siden denne kampen spilles i nest siste serierunde, hvor alle kampene spilles samtidig. Derfor starter salget allerede nå!

vIF – LSK, søndag 30. oktober, 18:00.
Avreise kl. 16:30 fra Lillestrøm bussterminal.

Pris tur/retur: 100 kr
Alle pengene går til FuglaTifo sitt arbeid.

Dette kan være siste gangen vi spiller mot bydelslaget på Ullevaal, siden de flytter til nytt sted i 2017, og vi må derfor sørge for å ta skikkelig farvel! Det blir en real utflyttingsfest, og i god tradisjon skal vi møte opp så mange som overhode mulig, fylle hele VG nedre med gule og svarte og ikke reise hjem før brannvesenet må tilkalles. Denne turen må du bare få med deg!

FuglaTifo 2017

2017 blir et stort år. 2. april 2017 fyller Lillestrøm Sportsklubb 100 år! Ikke nok med det, Kanari-Fansen er også 25 år samme sesong. For en feiring det skal bli! FuglaTifo har allerede begynt å legge planene for jubileumsesongen. Men bra tifo koster penger. Derfor har vi bestemt oss for at alle pengene fra denne turen går direkte til FuglaTifo sitt arbeid. Desto flere vi klarer å få med oss på denne turen, desto mer penger får FuglaTifo å jobbe med. I tillegg fyller vi opp tribunen på Ullevaal med gule og svarte som kan heie Lillestrøm fram til seier! Det er vinn-vinn, det.

Bussbilletter

Billettene er i salg nå! Du kjøper de enkelt via vår nettbutikk. Du kan velge å betale med kort via PayPal (gratis PayPal-konto kreves), eller du kan velge direkte bankoverføring i kassa på nettbutikken for å få instruksjoner for å betale med nettbank.

Pris tur/retur:
KFL medlemmer: 100 kr
Ikke-medlemmer: 200 kr
Alle pengene går til FuglaTifo sitt arbeid.

Bussbilletter blir også tilgjengelig via nettverkssalg og på Martin’s senere.

Kampbilletter

Vi vil oppdatere med en link til nettsalg av kampbilletter.

Turreglement

Alle reisende på Kanari-Fansens turer plikter å følge vårt turreglement. Turreglementet kan du lese bak på billetten, eller via denne linken: http://kfl.no/kfl/turreglement/

Merk også at bussbilletten koster 100,- ekstra for ikke-medlemmer. Det blir gjort medlemsjekk før avgang, det vil også være mulighet å tegne medlemskap på bussen. Vil du melde deg inn kan du gjøre det her: http://kfl.no/kfl/bli-medlem/

Flere nyheter fra kfl