vIF – LSK

Det er tid for årets første derby! Dessverre så falt den på en hverdag, men det betyr ikke at man skal sitte hjemme. Tvert imot. De siste årene har vi hatt en økende fanskare på tur inn i hovedstaden. Hvert år har vi sunget ut bydelsrottene på i sin innleide stue. De skal vi faen meg gjøre i år også!

vålerengen – LSK, mandag 19. mai, 18:00
Avreise 16:30 fra Stillverksveien ved Lillestrøm Syd

Kanari-Fansen har i samarbeid med LSK har ordnet en flott dag for de som er hjemme eller slutter litt tidligere. Hvis du kan, legg inn litt overtid og avspaser noen timer denne dagen. Fra og med klokken 14:00 vil det være opplegg ved Martin’s.

Det settes opp langbord og det blir salg av grillmat. Livemusikk fra ca. 15:00 hvor Øyvind Skaare spiller fuglasanger utenfor Martin’s. Alt ligger an til en herlig stemning og herlig fotballdag!

#VIERLSK

I skyggen av den sterke borteseieren i Skien har Kanari-Fansen og UFC solgt lodd for 9750kr som gikk direkte til #VIERLSK.

Derfor følger vi opp med innsamlingaksjon borte mot bydelslaget også. Det vil være bøssebærere ved Martin’s, ved bussene og ved Ullevaal som er klare til å ta imot penger fra oss alle. Disse pengene vil også gå direkte til #VIERLSK, så her er enda en flott sjanse å hjelpe klubben i vårt hjerte. Alt fra 1 krone til 500 kroner, når vi er så mange skal de ikke så mye til før vi er oppe i en betydelig sum.

Tribunen

Inne på Ullevaal fortsetter vi med det samme opplegget som i fjor. Tribunen deles i tre deler: Mentalitetsfelt, bidragsfelt og familiefelt. Enten du vil synge, flagge og rope hele kampen eller bare bidra med den stemmen du har og kanskje har med yngre på tribunen – alle er velkomne i VG nedre!

vgnedre

Billettkjøp

Parkeringsmulighetene ved Ullevaal er dårlige. I tillegg kommer rushtrafikken like opptil kampstart. Vi anbefaler derfor alle som har mulighet til å bli med våre busser til Ullevaal.

Pris tur/retur:
Voksne: 100 kr
Barn: 50 kr

Det vil være både partybusser og roligbusser. Alle bussene har avreise 16:30 fra Stillverksveien ved Lillestrøm Syd.

Billetter ligger til salgs på Martin’s og det vil også selges billetter på 16. mai-kampen mot Molde.

I tillegg er det som alltid mulighet å betale på nett:
Overfør penger til turkontoen vår på kontonummer: 1286.48.69759
Merk betalingen med navn, telefonnummer, hvilken tur det gjelder og hvilken type buss.

Eksempel:
Betaling fra Fugla Fuglesen, 99887744, vIF borte, Roligbuss

For mer info/spørsmål kontakt oss gjerne: turer@kanari-fansen.no eller telefon til turansvarlig Anders: 922 56 673.

Flere nyheter fra kfl