mai 2008

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Kimito
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Jan 2004
    • 2600

    #81
    Fredrik (15) følger i fars fotspor





    «Bukken» Gulbrandsens sønn spiller for LSK.

    TRYM OUST SONSTAD
    toso@dagbladet.no


    Tips venn: Del

    UNG LSK-SPILLER: Fredrik Gulbrandsen (t.h.) er her fotografert sammen med Lillestrøms styreleder Per Mathisen etter at kontrakten ble underskrevet i fjor.
    Foto: OLE KRISTIAN BAKKENE/LSK.NO.
    (Dagbladet.no): I helga fikk Lillestrøm det endelig til å fungere etter en tung sesongstart. TALENTSERIEN PÅ DAGBLADET.NO



    I DAG: FREDRIK GULBRANDSEN
    Klubb: Lillestrøm
    Født: 1992
    Posisjon: Angrep
    Tidligere klubber: Ingen

    Tidligere presentert:

    Kevin Larsen (Tromsø)
    Mohammed Abdellaoue (Vålerenga)
    Vegard Forren (Molde)
    Sebino Plaku (HamKam)
    Joachim Thomassen (Fredrikstad)
    Fredrik Nordkvelle (Strømsgodset)
    André Danielsen (Viking)
    Per Verner Rønning (Bodø/Glimt)
    Jo Sondre Aas (Rosenborg)
    Alexander Mathisen (Aalesund)
    Jo Inge Berget (Lyn)
    Tijan Jaiteh (Brann)
    Torstein Andersen Åse (Stabæk)



    Lillestrøm, Norge


    annonse



    Men hvis det skal fungere på lengre sikt, må de få fram nye, unge talenter. Et av dem er 15 år gamle Fredrik Gulbrandsen, sønn av Tom «Bukken» Gulbrandsen.

    - Det er lett å se at han har gode fotballgener, sier LSKs spillerutvikler Erland Johnsen.

    - Pappa har hjulpet meg mye, han har mye erfaring, som han deler med meg. Noe av det viktigste han har lært meg, er å ha tro på meg sjøl, forteller Fredrik til Dagbladet.no.

    Stikker ned og spiller fotball med far
    For tida er han i ferd med å fullføre ungdomsskolen, samtidig som han trener eller spiller kamp med rekruttlaget hver dag

    Likevel hender det at han har tid til å spille fotball for moro skyld sammen med sin far.

    - Det hender at vi drar ned på stadion og spiller litt sammen, ja, sier unggutten.

    Gulbrandsen junior er en hurtig angriper som er god en mot en - og ikke minst foran mål.

    Når grunnskolen er fullført denne våren, går det antakelig mot flere A-lagstreninger.

    - Han hadde nok trent mer med oss allerede, hvis det ikke var for at han går på skole, sier spillerutvikler Johnsen til Dagbladet.no.

    Fikk trene med A-gutta i vinter
    I vinter fikk Fredrik en forsmak på hva det vil si å trene jevnlig med de beste gutta, og han ble ikke skremt.

    - Det ble en god opplevelse. Men ballen går selvfølgelig mye fortere, sammenlikner han.

    Men sjøl om han skulle bli mer involvert i A-lagsstallen etter hvert, forventer han ikke førstelagsspill med det helt første.

    - Jeg er jo bare 15 år (blir 16 i høst, red.anm.), så jeg har ikke noe hastverk, understreker han fornuftig.

    Førstelagsdebuten er uansett unnagjort allerede: i ti minutter spilte han sammen med pappa Tom i en treningskamp mot Ullkisa.

    - Det var litt spesielt og rart. Men nå får jeg sikkert spilt mer sammen med ham i tredjedivisjon denne sesongen, for pappa spiller for LSK 3, forteller Fredrik.
    Ferdigskåra

    Kommentar

    • RSP
      Moderator
      • Aug 2004
      • 10498

      #82
      Helgeland Arbeiderblad


      Foto Digitalsport Jon Midttun Lie møter gamleklubben i første runde av cupen.

      Gnir seg i hendene

      Sandefjord (ANB-NTB):
      Lille Sandar fra 3. divisjon får storfint besøk i pinsen. Regjerende mester Lillestrøm kommer på besøk i cupens 1. runde.

      Publisert 08.05.2008 - 16:14 Oppdatert 08.05.2008 - 16:30

      – Dette skal være ganske sjanseløst for vår del. Vi vinner vel én eller to av 100 kamper mot dem, sier Sandar-trener Jørn Atle Sætervik til NTB.

      Cupfest
      Hans lag åpnet med tre 0-0-kamper i sin avdeling i 3. divisjon. Mandag byr det lille Vestfold-laget opp til cupfest på Vesterøya Idrettspark.
      Over 2000 mennesker møtte opp i fjor da storebror Sandefjord var på besøk i cupens 1. runde. Nå venter ny folkefest, men neppe noen sensasjon.
      – Et tidlig mål og litt uflaks fra Lillestrøm-spillerne som kan bre frustrasjon. Det er det vi trenger for å kunne overraske. Alt under 0-5 er vi fornøyd med. Det viktigste er opplevelsen. Og regnskapsføreren vår gnir seg i hendene. Dette er en gyllen anledning for en liten klubb til å tjene en slant, sier Sætervik.

      Gamle lagkamerater
      Han har løftet klubben fra 5. til 3. divisjon på fem-seks år. For Lillestrøms Jon Midttun Lie blir det en spesiell kamp. Han er tidligere kretsmester i gutteklassen med Sandar og vokste opp nær Vesterøya Idrettspark.
      – Jeg har spilt sammen med Sandar-spillerne Tom Roger Ellefsen, Per Martin Haugen og Fredrik Hoelseth. Det blir morsomt å møte dem igjen, men vi skal gi alt og sørge for å avansere. Det er ikke veldig aktuelt å tape, sier Midttun Lie.
      – Men dette er smålagenes mulighet, og det blir alltid jevnt i en eller annen 1. rundekamp. Det er litt av cupens sjarm, sier LSK-spilleren.
      I fjor åpnet Tom Nordlies lag med 6-3 mot Flisa. Deretter ble Orkla og Bærum slått henholdsvis 5-0 og 4-0. Videre tok «fugla» seg av Aalesund (1-0) og Stabæk (2-0) før Haugesund ble slått 2-0 i finalen. LSK ble mester for femte gang. (ANB-NTB)

      Kommentar

      • sparwasser
        Seniormedlem
        Hjelp, skaff meg et liv!
        • Jun 2005
        • 3185

        #83
        Storseier for LSK3:
        Hentet fra hjemmesiden til Eidsvild Turn

        Publisert: May 8 2008 9:30PM
        Ydmyket av LSK 3
        Av: Webmaster

        Det var en gjeng skamfulle Eidsvold Turn-spillere som reiste hjem fra Lillestrøm i går kveld. Tap 8-1 ville ingen være bekjente av.

        Elendigheten på LSKs kunstgressbane begynte allerede etter fire minutter da Kjetil Gerhardsen måtte forlate banen med strekk. Ni minutter senere fikk Wazgeel Sale gå uforstyrret forbi fem Turn-spillere og sette inn 1-0-målet.

        David Jansen utliknet etter god pasning fra Vemund Knutsen på Turns første sjanse, men etter det handlet alt om LSK. Turn-spillerne slet med å flytte bena, tapte dueller og hang rett og slett ikke med. Det var derfor fullt fortjent at hjemmelaget ledet hele 5-1 til pause.

        Eidsvold Turn-rekruttene la om til 4-5-1 med aktive David Jansen alene med topp. Spillet ble noe bedre de siste 45 minuttene, men dette kan like gjerne skyldes at hjemmelaget slapp seg noe ned slik man ofte gjør med en stor ledelse. Det ble likevel ytterligere tre scoringer på LSK, som stilte med en rekke gode unggutter samt Tom Gulbrandsen og Frode Birkeland.

        LSK 3 - Eidsvold Turn 2 8-1 (5-1)
        Lillestrøm kunstgress. Mål: 1-0 Wazgeel Sale (13), 1-1 David Jansen (16), 2-1 Setar Salmi (23), 3-1 Tom André Lia (35), 4-1 Setar Salimi (41), 5-1 Setar Salimi (43), 6-1 Mathis Bolly (65), 7-1 Afrim Neziri (81), 8-1 Afrim Neziri (83). Gule kort: Wazgeel Saleh, Kjetil Sørum, LSK. Dommer: Fred Antonsen, Aurskog-Finstadbru. Tilskuere: 30.

        (Gode nyheter fortjener alltid en plass på forumet)

        Kommentar

        • RSP
          Moderator
          • Aug 2004
          • 10498

          #84
          Dagsavisen

          Skeid har som kjent en samarbeidsavtale med Lillestrøm. Nå åpner Skeid-leder Eldar Hansen for at det kan bli Vålerenga i neste omgang:

          Vålerenga eller LSK?

          Lillestrøm benyttet seg ikke av sjansen til å hente Moa. Men Skeids samarbeidsavtale med Lillestrøm gjør at kanskje Mos [broren til Moa; min tilføyelse] havner der?

          – Avtalen skal jo fungere slik at Skeid får litt igjen økonomisk, mens Lillestrøm skal få gode spillere, sier Eldar Hansen.
          – Nå har vi avtale med Lillestrøm ut 2008. Deretter er jeg som sagt åpen for alt. Også for Vålerenga, sier den tidligere fotballpresidenten.

          Det betyr at Mos kanskje havner sammen med sin bror likevel.
          Før Eldar Hansen ble leder i Skeid, var han involvert i Lillestrøm. Lillestrøm har drevet et dårlig talentarbeid, og det var Eldar Hansen som fikk Lillestrøm til å se mot Oslo når de skulle skaffe seg en samarbeidsklubb.

          Nå kan Lillestrøm bli byttet ut med Vålerenga ved neste korsvei.
          Hele saken:

          Kommentar

          • RSP
            Moderator
            • Aug 2004
            • 10498

            #85
            Sandefjords Blad

            Klar for Lillestrøm


            Espen Ringdal Andersen
            espen.ringdal.andersen@sb.no

            Daglig leder i Sandar IL, Jan P. Christoffersen, koser seg i solen før kampen mellom Sandar og Lillestrøm. Alt er i rute til kampen.

            Da han fikk greie på at Sandar hadde trukket regjerende cupmester Lillestrøm hjemme på Vesterøya Idrettspark i første runde i NM, trodde han det ikke var sant. Han måtte ringe til Vestfold Fotballkrets for å få bekreftet om det var riktig at Lillestrøm var motstander i første runde i NM. Svaret var ja. 2. pinsedag kommer trener Tom Nordlie og hans mannskap til Kariåsen.
            Ikke mange meterne unna står Sandars trener Jørn Sætevik. Garantert ikke rolig. Begge er kjent for å si ifra hva de mener både under og etter kampen. De har fått hver sin røde stol, men kommer neppe til å sitte på dem.

            Godt forberedt
            Det var vært en hektisk uke for Christoffersen og hans mange frivillige ildsjeler på Sandar denne uke. Mandag var det planleggingsmøte på Kariåsen hvor alt fra parkering, billettsalg, kiosksalg og vakthold ble planlagt til minste detalj.
            – Vi kommer til å ha 10 til 12 parkeringsvakter. Det blir parkering på grusbanen som ligger nedenfor klubbhuset. Det blir mulighet til å parkering på Jotuns anlegg på Vindal, og derfra går en sti til Kariåsen, sier Christoffersen.

            Kanarifansen
            Hvor mange som kommer fra Lillestrøm, kan ikke Christoffersen si med sikkerhet. Han har vært i kontakt med Lillestrøm Sportsklubb og Kanarifansen. Det settes opp fem busser fra Lillestrøm, og Sandars daglige leder anslår 300 til 500 Lillestrøm-supportere.
            Sandar hadde besøk av Sandefjord Fotball i cupen i fjor. Da fant 1.500 veien til Kariåsen.
            – Jeg håper og tror like mange kommer for å se Lillestrøm. Kanskje Sandar blir det eneste lag som får besøk av et eliteserielag. Dette var en drømmetrekning for oss. Økonomisk betyr det mange penger i kassa. Billettprisen er lav, men vi regner med stort salg i kioskene, sier Christoffersen.
            – Jeg tror vi har alt under kontroll. Vi lærte mye av cupkampen mot SF i fjor. Dette er stort for en klubb som Sandar. Det blir god stemning, mye folk og fint vær, sier Christoffersen, som gleder seg stort til mandagens kamp, med TV2 på plass.

            Kommentar

            • rugbar
              Seniormedlem
              Forumonanist
              • Apr 2007
              • 152

              #86
              Fjøra på før avspark på VG-TV

              Kommentar

              • KFL41
                Seniormedlem
                Hjelp, skaff meg et liv!
                • May 2004
                • 3648

                #87
                Lillestrøms fotballspillere har prestert dårlig, fått flest gule kort og koster eierne flesk.


                HAR KJØPT FOR SNAUE 30 MILL:


                Dårlig spill - dyre spillere


                RELATERTE TEMA

                FORSIDEN




                Johann D. Sundberg
                Publisert: 09.05.08 13:28, Oppdatert: 09.05.08 14:04

                Khaled Mouelhi (t.h.), Arild Sundgot og de andre fotballspillerne i Lillestrøm har så langt prestert nesten dårligst av landets topplag og fått flest gule kort.
                Nå viser regnskapsinformasjon at de også er en svært dyr fornøyelse for de som eier dem.
                Aksjeselskapet Lillestrøm Sportsklubb Invest AS sine regnskaper viser nemlig et blodrødt underskudd for 2007.
                Selskapet eier spillerettigheter til spillerne i fotballklubben som holder til like utenfor Oslo.
                MIllionunderskudd
                Ifølge regnskapspapirene som nå er levert inn til Regnskapsregisteret i Brønnøysund fikk selskapet et underskudd på hele 6,32 millioner kroner i fjor.
                Det er en kraftig forverring fra foregående år da underskuddet havnet på 3,5 millioner kroner.
                Eierne av selskapet, med klubbens sterke mann Per Berg og dekk-kongen Tommy Sharif, måtte i løpet av fjoråret skyte inn 14 millioner kroner i ny egenkapital til selskapet.
                Kjøpte for 12 mill.
                De pengene ble blant annet brukt for å kjøpe spillere for tett i underkant av 12 millioner kroner, viser regnskapet.
                I alt har selskapet kjøpt spillere for vel 28,5 millioner kroner. Disse er avskrevet med i alt 10,2 millioner kroner, noe som forklarer kjempeunderskuddene i selskapet. Spillerrettighetene avskrives over kontraktsperioden til de enkelte spillerne.
                Selskapets eneste inntektskilde av betydning er gevinster ved salg av spillere. Lillestrøm Sportsklubb Invest hadde ingen slike inntekter i fjor.
                Flest gule
                Så langt i år har laget spillerne spiller for prestert å vinne en kamp, spille to uavgjorte og tape tre fotballkamper. Det har i alt gitt fem poeng etter seks serierunder, noe som gir en 12. plass på tabelllen. Kun bunnlagene Rosenborg og HamKam har gjort det dårligere.
                Lillestrøm er det laget hvor spillerne har fått flest gule kort. De har fått 15 gule kort i løpet av sesongens seks første kamper. I tillegg har de fått ett rødt kort.
                Last edited by Håkon Henriksen; 09.05.2008, 13:54.

                Kommentar

                • RSP
                  Moderator
                  • Aug 2004
                  • 10498

                  #88
                  Pressemelding (NTB)

                  Vi er Fugla" – Sportsklubben i bilder Publiseringstidspunkt: 09/05/2008
                  14:26

                  Kanari-Fansen har i samarbeid med Galleri Lillestrøm og SOS-barnebyer gleden av å invitere til åpningen av ”Vi er Fugla – Sportsklubben i bilder” onsdag 14. mai kl. 18.00 på Lillestrøm Kultursenter

                  Utstillingen baserer seg på fotografier med tema LSK fra det rikholdige arkivet til Romerikes Blad, samt en kollektivutstilling med en rekke nasjonalt kjente, og noen lokale, billedkunstnere. Vi vil også stille ut skulpturer av Bjørn Sørvang Hansen, kunstneren bak bl.a. ”Tommystatuen”.

                  Ideén om utstillingen startet i fjor, og bakgrunnen var den forferdelige, men også glade, historien om Ciise Abshir, den unge spilleren som kom alene som flyktning fra Mogadishu for to år siden, og som fikk proffkontrakt med LSK i høst. Kanari-Fansen tok derfor kontakt med SOS-barnebyer, som vi har innledet et nært samarbeid med. Målsetningen er å reise et betydelig beløp, som uavkortet vil gå til SOS-barnebyers arbeid i Mogadishu.

                  Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en historisk LSK-utstilling, men en fotoutstilling hvor vi har lagt vekt på de beste blinkskuddene fra Lillestrøms tid i toppserien.

                  Alle fotografiene og all kunst vil være til salgs, og overskuddet fra utstillingen gis fra Kanari-Fansen til SOS-barnebyer.

                  Åpningstider under utstillingen er alle hverdager 13.00-18.00, lørdag-søndag 12.00-15.00.

                  Utstillingen finner sted i Galleri Lillestrøm på Lillestrøm Kultursenter.

                  For spørsmål vedrørende utstillingen, kontakt:
                  Jan Jensen, Kanari-Fansen - 41020689
                  André Michelsen, Galleri Lillestrøm - 40485876

                  Kommentar

                  • MoBee
                    Seniormedlem
                    Myklebust Light
                    • Jun 2004
                    • 958

                    #89
                    http://www.rb.no/lokale_nyheter/article3529450.ece


                    Leier inn politimann LILLESTRØM:
                    Kanari-Fansen og LSK hyrer inn en politimann for å være med til Trondheim 16. mai.

                    Av Espen Bolstad Publisert 09.05.2008 - 18:58 Oppdatert 09.05.2008 - 19:03

                    – Dette er et utelukkende positivt tiltak. Det er mye folk som reiser, dermed er det viktig at kommunikasjonen mellom oss og politiet i Trondheim er god, sier Kanari-Fansens sikkerhetsansvarlig, Frode Johansen til rb.no.

                    Dette er andre gang KFL ønsker å ha med seg lovens lange arm på fotballtur. Sist var Royal League-finalen i København 2005.

                    Politiførstebetjent Halvard Askilsrud er godt kjent i fotballmiljøet og var med på turen til den danske hovedstaden og ser positivt på at lokalt politiet er med på borteturene.

                    – Vi kjenner de forskjellige lederne i Kanari-Fansen, samtidig som vi vet hvordan de agerer. Dette kan hindre en klinsj med politiet på stedet. Når vi er med har vi direkte kontakt med innsatsleder på stadion, sier Askilsrud.


                    Venter ikke bråk
                    Dette er første kamp siden Royal League-finalen for snart tre år siden KFL eller LSK aktivt går ut for å ha med en politimann på tur.

                    – Hva er grunnen til at dere vil ha med politiet på akkurat denne turen?

                    – Dette gjør vi nå fordi det ser ut til at så mange som 600 kanarifans skal være med på turen, samtidig som at det er 16. mai. Noe som er en festdag for de fleste, sier sikkerhetsansvarlig Frode Johansen.

                    Han understreker at de ikke har fått noen signaler på at noen skal "ta dem" på Lerkendal. Men at det er omfanget av reisende som er årsaken.


                    Spleiselag
                    Politimannen er i tjeneste når han reiser med Kanari-Fansen. Men han er imidlertid i sivile klær.

                    Anders Riiber, arrangementssjef i LSK forteller at klubben og Kanari-Fansen spleiser på politihjelpen.

                    – Vi betaler reise og opphold. I tillegg til eventuell overtid for politibetjenten, sier Riiber.

                    I tillegg til politimannen vil KFL ha om lag 10 egne vakter på Lerkendal.


                    Ingen overraskelse
                    Ifølge Frode Johansen er det ingen i Kanari-Fansen som har noe imot at politimannen skal være med på tur.

                    Askilsrud har heller ikke oppfattet det slik.

                    – Nei, jeg har aldri hørt noe negativt. Dette er rett og slett en trygghet for alle, sier Halvard Askilsrud.

                    Kommentar

                    • RSP
                      Moderator
                      • Aug 2004
                      • 10498

                      #90
                      Kampoppsett 2. runde NM menn junior

                      Norges Fotballforbund har nå satt opp 2. runde i NM menn junior:

                      Konnerud - Lillestrøm

                      Kommentar

                      • morten
                        Seniormedlem
                        Hjelp, skaff meg et liv!
                        • Feb 2004
                        • 2156

                        #91
                        lsk.no



                        Nordlie: - Ta Sandar på alvor
                        Mandag kveld spiller LSK mot Sandar på Kariåsen i Sandefjord i første runde av cupen. LSK-trener Tom Nordlie gleder seg til å ta fatt på veien til Ullevaal igjen, men mener at man må ta alle motstandere på alvor.

                        Av: Ole Kristian Bakkene

                        - På en humpete gressbane og med livet som innsats så er det mye som har skjedd i fotball. Så vi må ta det på alvor, sier Tom Nordlie til LSK.NO i forkant av oppgjøret.

                        To tidligere kjenninger
                        Selv har han trent Sandefjord tidligere som er en naboklubb. To av spillerne i Sandar spilte kvalifisering med LSKs trener når Sandefjord var nær å rykke opp fra Adeccoligaen i 2002 og 2003.
                        - Tom Roger Ellefsen og Per Morten Haugen var med hos meg da. De har en del gode individuelle spillere i tillegg, men jeg regner med at de ikke er i samme form som de var, sier han. Så får han spørsmålet om det er mulig å ryke ut allerede i første runde.
                        - Det bør ikke være det, men det er hodet som bestemmer. Det var 2-0 til oss på Flisa i fjor, og så ble det plutselig 2-2 før det løsnet litt igjen. Vi slapp inn tre mål i fjor, og alle var i første runde. Det er det som er noe av vitsen. Være konsentrert, og ikke gå på noen smeller når andre gjør det.

                        Nordlie forteller at det har roet seg ned på oppmerksomheten på treningen etter at LSK sikret årets første trepoenger forrige mandag mot Viking.
                        - Nå er det stort sett bare LSK.NO og lokalavisen som er på plass på treningene. Alt som er av riksmedia er vekk, og det er vel ikke så morsomt lenger nå som vi vant en kamp, sier Nordlie spøkefult.

                        Pinsefri for spillerne
                        Treningsopplegget fram mot kampen gjøres om noe.
                        - Nå har vi trent lett på onsdag. Veldig tøft på torsdag. Så er det fri etter fredagens trening og fram til søndag. Da har vi en lett økt før vi reiser til Sandefjord på mandag.
                        - Vi har gjort en liten vri og trenger dagen før kamp sånn at spillerne får en litt sammenhengende pinsefri fra fredag til søndag.

                        Bjørn Helge Riise og Espen Søgård melder seg for tjeneste fra mandagens kamp, og Tom Nordlie gleder seg over det.
                        - I form blir det bra, men det gjenstår å se om iveren er større enn forstanden. Vi trenger jo sikkert noen matcher på å være helt på topp.
                        - Men de er i alle fall veldig lystne, og stort sett friske. Så det gir energi i gruppa. Torsdag var vi alle på treningen, og til og med Marius Johnsen var med på en fotballøkt. Det er vel første gang siden jeg begynte i klubben, og fortsetter det sånn så kan det bli moro.
                        Badekar
                        http://www.youtube.com/watch?v=BwmrMUusqgI

                        Kommentar

                        • Torolf
                          Seniormedlem
                          Hjelp, skaff meg et liv!
                          • Apr 2004
                          • 9574

                          #92
                          RB: Kippe spiller cup

                          ÅRÅSEN: Frode Kippe har slitt med en lyskeskade og gikk ut mot slutten av Viking-kampen mandag. Men trolig spiller LSK-kapteinen cupkampen mot Sandar.
                          Vidar Riseth spiller definitivt ikke. Han jobber for å bli kvitt betennelsen i akillesen før 16. mai-kampen på Lerkendal. På den gledelige siden taler det meste for at både Espen Søgård og Bjørn Helge Riise vil gjøre comeback i løpet av kampen.

                          Kommentar

                          • Torolf
                            Seniormedlem
                            Hjelp, skaff meg et liv!
                            • Apr 2004
                            • 9574

                            #93
                            RB: Johnsen tilbake

                            ÅRÅSEN: Marius Johnsen var torsdag så vidt tilbake i trening med de andre LSK-spillerne. Fortsetter det å gå like fort framover, kan han være tilbake i spill etter sommerpausen i slutten av juni. Markus Kiesenebner skulle etter planen vært i full trening nå, men østerrikeren forteller til RB-sporten at han har tatt det litt rolig på grunn av smerter i kneet. -Jeg håper å være med for fullt om to-tre uker, sier han.

                            Kommentar

                            • RSP
                              Moderator
                              • Aug 2004
                              • 10498

                              #94
                              RB


                              FØRSTE HINDER: Jon Midttun Lie møter sin barndomsklubb Sandar i 1. runde mandag. FOTO: ROAR GRØNSTAD

                              Hjem for å starte nytt cupeventyr

                              ÅRÅSEN::
                              Jon Midttun Lie er aldri kommet lenger enn til semifinalen. Han håper at kampen mot gamleklubben Sandar blir starten på et nytt cupeventyr for LSK.


                              Av Av Morten Svesengen morten.svesengenrb.no 63 80 48 02
                              Publisert 09.05.2008 - 22:00 Oppdatert 10.05.2008 - 16:42

                              Midttun Lie er en av få i LSK-stallen som ikke fikk være med på fjorårets cupgull. Mandag skal LSK over det første hinderet på veien mot det vestfoldingen håper skal bli et nytt norgesmesterskap – i tilfelle hans første.
                              – Vi har ikke hatt så mye fokus på cupen den siste tiden, men nå er det cup de vi tenker på. Regner med at alle dem som var med på Ullevaal i fjor har lyst til å vinne igjen. Jeg har i hvert fall veldig lyst, sier Jon Midttun Lie.
                              Mandagens oppgjør mot 3. divisjonsklubben Sandar blir spesiell av flere årsaker. Den lille klubben fra Vesterøya utenfor Sandefjord er nemlig Midttun Lies barndomsklubb.
                              – Familien flyttet dit da jeg var 12 år, og Sandar var klubben min fra jeg var 13 til 16 år, sier LSK-spilleren.
                              – Mamma og pappa bor rett i nærheten av banen. Derfor blir det nok mange kjente å se. Jeg har i tillegg tre kamerater som spiller på laget, men bare to av dem skal spille kampen, forteller 27-åringen.
                              Sandar-spillerne Tom Roger Ellefsen, Fredrik Hoelseth og Per Martin Haugen er alle kamerater av Midttun Lie. Mandag spiller bare Ellefsen og Hoelseth.

                              Kommentar

                              • RSP
                                Moderator
                                • Aug 2004
                                • 10498

                                #95
                                lsk.no




                                LSK-TV: Midttun Lie gleder seg

                                Med kongepokalen fortsatt stående i premieskapet på Åråsen begynner ferden mot Ullevaal og cupfinalen 9. november. Jon Midttun Lie gleder seg til å starte med oppgjør mot gamleklubben Sandar fra Sandefjord.

                                Av: Ole Kristian Bakkene

                                - Sandar er et bra tredjedivisjonslag som har hjemmebanen sin Kariåsen på Vesterøya i Sandefjord. De kom på andreplass i sin avdeling i fjor, og rykket nesten opp, sier Midttun Lie.

                                Kampen starter klokka 18:00 mandag kveld på Kariåsen i Sandefjord.
                                - Det blir nok litt spesielt. Jeg vokste opp noen kilometer derfra og spilte der når jeg var smågutt og gutt. Tre av kameratene mine spiller på a-laget deres. Jeg gleder meg til å spille, sier han.

                                Se hele intervjuet med Jon Midttun Lie på LSK-TV. Her forteller han om hvordan han ser på serieåpningen, at han burde ha scoret i kampen mot Viking forrige mandag, og hvilken plass han foretrekker. Venstreback eller venstrekant.

                                Trykk på LSK-TV for å gå videre til intervjuet

                                Kommentar

                                • RSP
                                  Moderator
                                  • Aug 2004
                                  • 10498

                                  #96
                                  lsk.no



                                  Markedsfører LSK på veien

                                  LSK går ofte nye veier for å markedsføre produktene. Deriblant årets hjemmekamper på Åråsen, og nå kjører tre busser på Østlandet med LSK-reklame.

                                  Av: Ole Kristian Bakkene

                                  Skjønt. Den ene av tre busser går helt til Töcksfors i Sverige, og dekker dermed et helt nytt nedslagsfelt for LSK.
                                  - Vi ønsket å gå nye veier for å spre budskapet i forhold til våre hjemmekamper. Vi vet at det er flere enn bare romerikingene som valfarter til Åråsen, sier markedsdirektør i LSK, Robert Lauritsen.
                                  - Det er derfor viktig for oss å være synlige, og vise at vi er vårt nedslagsfelt bevisst.

                                  Markedsdirektøren skryter av arrangementene på Åråsen.
                                  - Vi får stadig positive tilbakemeldinger i forhold til besøket på Åråsen. Vi skal være et opplevelsessenter for alle der fotballkampene er i fokus, men med tilleggsprodukter som storskjerm, underholdning og god service skal bidra til å heve denne opplevelsen.

                                  Bussene har ruter som går fra Vikersund i vest til Töcksfors i øst.
                                  - Vårt nedslagsfelt er større enn man kan tro. Romerike dreier seg om 250.000 innbyggere som er meget viktige for oss, sier han.
                                  - Men tar vi med de som bor i en times avstand fra Lillestrøm så snakker vi om flere millioner potensielle supportere. Vi vil ha så mange som mulig til Åråsen. Derfor synes vi det er meget spennende å markedsføre LSK på denne måte, avslutter markedsdirektøren.

                                  Rutene::
                                  Linje 2:
                                  Kongsvinger-Skarnes-Vormsund-Olavsgaard-Økern-Helsfyr-Oslo.
                                  Linje 9: Tøcksfors(Thon Shoppingsenter)-Ørje-Mysen-Askim-Ski-Nygårdskrysset-Oslo.
                                  Linje 10: Vikersund-Åmot-Hokksund-Åssiden-Drammen-Lysaker-Sjølyst-Vika-Oslo.

                                  Kommentar

                                  • morten
                                    Seniormedlem
                                    Hjelp, skaff meg et liv!
                                    • Feb 2004
                                    • 2156

                                    #97
                                    lsk.no



                                    Espen og Bjørn Helge med mot Sandar
                                    Hvis alt går som det skal så er både Espen Søgård og Bjørn Helge Riise spilleklare etter skade, og stiller derfor mot Sandar mandag kveld.

                                    Av: Ole Kristian Bakkene
                                    Foto: Scanpix.


                                    Bjørn Helge kjenner ikke lenger noe til strekken han pådro seg, og Espen Søgård har bare arret igjen som synlig bevis på at han har vært ute med skulderskade.
                                    - Det ser endelig ut som det blir spill på oss begge. Selv venter jeg bare på klarsignal fra legene, og da er jeg fit for fight, sier Espen Søgård som har holdt seg i gang med å være med på treningene omtrent hver eneste dag siden han ble skadet. Nå er han klar for å vise at han er tilbake.
                                    - Det sier seg selv at når man har vært borte i nesten ti uker så er man sulten. Det er noe spesielt å få være med å spille viktige kamper igjen. Nå ser det endelig ut som det nærmer seg.

                                    En annen som smiler bredt om dagen er Bjørn Helge Riise.
                                    - Jeg kjenner ikke til skaden jeg hadde, og nå gleder jeg meg til å være tilbake. Rosenborg skal få seg en skikkelig trøkk 16. mai, og Sandar skal ut av cupen, sier han.

                                    Dermed blir det cupfest for Bjørn Helge og Espen.
                                    - Det blir helt sikkert en fest og mange mål for begge lag. Første runde i cupen skal være fest, og da kommer storklubbene mot de litt mindre klubbene. Vi skal lage folkefest, sier han.

                                    Men med tanke på at LSK slapp inn tre mål mot første rundes motstander i fjor så mener Søgård at man ikke kan ta for lett på oppgaven.
                                    - Vi må være skjerpet. Det så vi jo mot Flisa i fjor. Hvis vi senker oss så mange hakk så blir det veldig jevnt.
                                    - Men vi skal prøve å få til mye av det spillet vi er ute etter, og score mange mål. Det vil nok komme oss til gode resten av sesongen, avslutter han.
                                    Badekar
                                    http://www.youtube.com/watch?v=BwmrMUusqgI

                                    Kommentar

                                    • holmiz
                                      The kjøkken-kanariz
                                      Hjelp, skaff meg et liv!
                                      • Apr 2006
                                      • 6064

                                      #98
                                      [Artikkelen om Midttun Lie er oppdatert med en del mer info om skadesituasjonen og cup-kampen, så jeg legger inn hele artikkelen fra rb.no]
                                      FØRSTE HINDER: Jon Midttun Lie møter sin barndomsklubb Sandar i 1. runde mandag. FOTO: ROAR GRØNSTAD
                                      Reiser hjem for å starte nytt cupeventyr

                                      ÅRÅSEN:
                                      Jon Midttun Lie har aldri kommet lenger enn til semifinalen. Han håper at kampen mot gamleklubben Sandar blir starten på et nytt cupeventyr for LSK. Følg Sandar – LSK LIVE fra klokka 18.00!
                                      Av Morten Svesengen
                                      Publisert 12.05.2008 - 12:43 Oppdatert 12.05.2008 - 13:19

                                      Fra andre aviser:



                                      Midttun Lie er en av få i LSK-stallen som ikke fikk være med på fjorårets cupgull. Mandag skal LSK over det første hinderet på veien mot det vestfoldingen håper skal bli et nytt norgesmesterskap – i tilfelle hans første.

                                      – Vi har ikke hatt så mye fokus på cupen den siste tiden, men nå er det cup de vi tenker på. Regner med at alle dem som var med på Ullevaal i fjor har lyst til å vinne igjen. Jeg har i hvert fall veldig lyst, sier Jon Midttun Lie.

                                      Mandagens oppgjør mot 3. divisjonsklubben Sandar blir spesiell av flere årsaker.
                                      Barndomsklubben

                                      Den lille klubben fra Vesterøya utenfor Sandefjord er nemlig Midttun Lies barndomsklubb.

                                      – Familien flyttet dit da jeg var 12 år, og Sandar var klubben min fra jeg var 13 til 16 år, sier LSK-spilleren.


                                      – Mamma og pappa bor rett i nærheten av banen. Derfor blir det nok mange kjente å se. Jeg har i tillegg tre kamerater som spiller på laget, men bare to av dem skal spille kampen, forteller 27-åringen.
                                      Sandar-spillerne Tom Roger Ellefsen, Fredrik Hoelseth og Per Martin Haugen er alle kamerater av Midttun Lie.
                                      Mandag spiller bare Ellefsen og Hoelseth.

                                      Antatt lag 4-3-3: Otto Fredrikson – Steinar Pedersen, Pål Steffen Andresen, Frode Kippe, Jon Midttun Lie – John Anders Bjørkøy, Khaled Mouelhi, Simen Brenne – Bjørn Helge Riise, Arild Sundgot, Olivier Occean.

                                      LIVE: Følg Sandar – LSK fra klokka 18.00!
                                      Kippe spiller

                                      Frode Kippe har slitt med en lyskeskade og gikk ut mot slutten av Viking-kampen mandag.

                                      Men trolig spiller LSK-kapteinen cupkampen mot Sandar.
                                      Vidar Riseth spiller definitivt ikke. Han jobber for å bli kvitt betennelsen i akillesen før 16. mai-kampen på Lerkendal. På den gledelige siden taler det meste for at både Espen Søgård og Bjørn Helge Riise vil gjøre comeback i løpet av kampen.

                                      Johnsen tilbake

                                      Marius Johnsen var torsdag så vidt tilbake i trening med de andre LSK-spillerne.
                                      Fortsetter det å gå like fort framover for sørlendingen kan han være tilbake i spill etter sommerpausen i slutten av juni.
                                      Markus Kiesenebner skulle etter planen vært i full trening nå, men østerrikeren forteller til RB-sporten at han har tatt det litt rolig på grunn av smerter i kneet.
                                      – Jeg håper å være med for fullt om to-tre uker, sier han.



                                      Last edited by holmiz; 12.05.2008, 12:31. Begrunnelse: lesbarhet
                                      Hilsen Anders

                                      Och det känns som när vi kom hit, till möjlighetens land
                                      Du kan följa mina spår hem, Columbus var mitt namn

                                      Kommentar

                                      • RSP
                                        Moderator
                                        • Aug 2004
                                        • 10498

                                        #99
                                        VG

                                        Vil ikke nøye seg med cuptrøst


                                        Søgård mener klubben snart er tilbake i toppen.


                                        Espen Søgård tror ikke cupen er Lillestrøms eneste mulighet til å vinne noe denne sesongen. LSK-helten tror klubben snart er tilbake i tetstriden også i serien.



                                        TILBAKE I KVELD: Både Espen Søgård (foran) og Bjørn Helge Riise (bak) er tilbake på banen for LSK i dag. Her er duoen etter NM-kvartinalen mot Lyn i fjor. Foto: Bjørn S. Delebekk.

                                        Søgård spilte alle kampene for Lillestrøm i fjor, og var også på banen da klubben vant cupfinalen i fjor høst. Siden har det gått tyngre, både for midtbanespilleren og for LSK.

                                        Søgård skadet nemlig skulderen i sesongoppkjøringen, og har siden vært parkert på sidelinjen. I dag gjør han comeback på banen, sammen med skadeplagede Bjørn Helge Riise, når LSK møter 3. divisjonsklubben Sandar i 1. runde av cupen.

                                        - Skaden plager meg ikke lenger. Jeg håper jeg kan få en omgang, for nå føler jeg meg rimelig spillesugen, sier Søgård til VG Nett.

                                        - Vil heve laget

                                        Han håper det kan være med å heve laget at han selv og Bjørn Helge Riise endelig er tilbake på banen.

                                        - Det betyr at vi har to mindre på skadelista. Det er med på å øke konkurransen i laget, og det vil dra alle et par hakk opp. Nå må vi kjempe oss tilbake, understreker midtbaneterrieren.

                                        Søgård hadde gjerne sett at LSK hadde tatt flere poeng i innledningen av sesongen, men synes spillet har vært mer bekymringsverdig. Han mener likevel at det har tatt seg opp i de to siste kampene mot Brann og Viking.

                                        - Jeg merket på alle i LSK at vi trengte seieren over Viking. Det lettet litt på trykket, forteller Søgård.

                                        - Mulig å ta igjen

                                        Selv om Lillestrøm nå ligger ni poeng bak tetlaget Stabæk, vil ikke LSK-krigeren nøye seg med å kjempe om cupgull.

                                        - Det er bare spilt seks kamper. Det er 20 igjen. Det er absolutt mulig å ta igjen det som er tapt. Jeg har troen på at vi skal kjempe oss opp i toppen igjen.

                                        Da må LSK unngå flest mulige feilskjær. Et tap mot lille Sandar i cupens 1. runde vil nok ikke hjelpe mye på selvtilliten.

                                        - Jeg vet ikke så mye om dem, men vi må ta kampen like alvorlig som vi gjør vanligvis. Da bør det går greit, mener Søgård.


                                        NORDLIE-ELEV: Tom Roger Ellefsen spilte under Tom Nordlie i Sandefjord. I dag ladet Sandar-spilleren opp til LSK-møtet med jobb. Foto: Sandar IL.

                                        - Ta oss på alvor

                                        Søgård møter trolig Tom Nordlies tidligere Sandefjord-elev Tom Roger Ellefsen til duell på midtbanen. Sandar-spilleren er klar på at LSK ikke må ta lett på oppgaven.

                                        - De må ta oss alvor. I 99,90 prosent slår de et 3. divisjonslag. Men vi får prøve å bruke de siste små promillene til å ta de. Jeg har troen på at vi skal få til en god kamp, så får vi se hva det blir til slutt, sier Ellefsen til VG Nett.

                                        Han er god kjent med hovedpoengene i Tom Nordlies spillestil, og forventet seg et ordentlig trykk fra start.

                                        - Tom liker å gå ut høyt og sette press på lagene de møter. Jeg regner med at vi blir presset i starten. Klarer vi å holde ri av de første 20 minuttene, så vil det være positivt for oss.

                                        - Bidro med profesjonalitet

                                        - Tom Nordlie forventer, ifølge LSK.no, at du er i dårligere form nå enn da han trente deg?

                                        - Det er klart. Når du har gått fra 10-12 treninger i uka til to, så sier seg selv, sier spilleren, som gleder seg til gjensynet med kjente fjes.

                                        - Det blir hyggelig det. I Sandefjord bidro han med mye profesjonalitet, og løftet klubben to-tre hakk. Jeg tror de fleste satte stor pris på det. Det blir også gøy å se igjen Jon Midttun Lie i kveld, som også er en tidligere lagkamerat, forteller Ellefsen.

                                        Espen Søgård tror ikke cupen er Lillestrøms eneste mulighet til å vinne noe denne sesongen. LSK-helten tror klubben snart er tilbake i tetstriden også i serien.

                                        Kommentar

                                        • RSP
                                          Moderator
                                          • Aug 2004
                                          • 10498

                                          Sandefjords Blad

                                          Lillestrøm vant på Kariåsen


                                          Sandar leverte en hederlig innsats mot eliteserielaget Lillestrøm på Kariåsen mandag kveld, men det var til slutt kanarifuglene fra Lillestrøm som trakk det lengste strået.

                                          Lars Kaare Schei
                                          lars.kaare.schei@sb.no

                                          Ikke overaskende var det Lillestrøm som tok ledelsen på Kariåsen, banen der Jon Midttun Lie i sin tid startet sin fotballkarriere. Midttun Lie er i dag Lillestrøm spiller, etter blant annet å ha spilt for SF og Start de siste årene.

                                          Etter at første omgang var unnagjort sto det 1-2 mellom Sandar og Lillestrøm.

                                          Målet til Lillestrøm kom etter ti minutter ved Steinar Pedersen. Midttun Lie tar en corner som Arild Sundgot stusser videre til Pedersen som setter ballen kontant i mål.

                                          Olivier Occean sørger i det 39 minutt for at Lillestrøm leder med to mål, men en gammel veteran, Tom Roger Ellefsen på Sandar sørger etter 41 minutter for å redusere til 1-2. Tomma fyrer løs fra kanten av 16-meteren og Lillestrøms målvakt Otto Fredrikson har ingen mulighet til å stanse skuddet.

                                          69 minutter er spil da Olivier Occean igjen er frampå og sørger for at Sandar ligger under 1-3 på Kariåsen.

                                          Kampen ender 1-3.

                                          Sandar trener Jørn Sætevik er fornøyd med hva laget har prestert i første omgangen.

                                          - De spiller heroiske sier han til Sandefjords Blad i pausen. Han mener resulatet er greit. De har hatt fire sjanser og vi har hatt to, så resultatet er greit, sier Sætevik.

                                          Etter pausen så var Sætevik fornøyd med at det ikke gikk verre.

                                          - Det gikk bedre enn fryktet. De bor mye i disse gutta som de ikke har fått vist i serien så langt, sier Sætevik.

                                          Kommentar

                                          Working...
                                          😀
                                          😂
                                          🥰
                                          😘
                                          🤢
                                          😎
                                          😞
                                          😡
                                          👍
                                          👎