Må fansen ta grep?

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Seb.R
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Apr 2006
    • 4159

    #61
    Opprinnelig skrevet av maurakanari
    Det er greit, men når man snakker om tomme tribuner frem til 19:17, så er ikke det å støtte.
    Tomme tribuner ordner klubben enkelt på egenhånd.
    www.sebastianramsland.com
    www.twitter.com/sebramsland

    Kommentar

    • Fjeller'n
      Seniormedlem
      Myklebust Light
      • Nov 2003
      • 905

      #62
      Poenget mitt var uansett at det viktigste er at om det tas en avgjørelse i KFL om at noe skal gjøres, er vi avhengige av at alle følger lojalt opp for å få noen virkning.
      Det minst virkningsfulle er jo om noen velger å sende mail, noen velger å blir hjemme i protest mens noen velger å kjøre full støtte.

      Jeg håper styret i KFL kommer ut med en føring med det første.
      "Optimisme er ikke annet enn mangel på informasjon" - Heiner Müller

      Kommentar

      • Fredenburg91
        Seniormedlem
        Myklebust Light
        • Mar 2013
        • 377

        #63
        Dette er bare et forslag til en fellesmail til styreleder Owe Halvorsen fra så mange som måtte gidde å sende den. Folk må gjerne få være uenige om form og innhold. Kom veldig gjerne med innspill, sånn at vi til slutt sitter med et utkast flest mulig er enige i. LSK.no oppgir oh@halvorsenco.no som Owe Halvorsens e-postadresse.

        ---------------------------------------------------------------


        Til styreleder Owe Halvorsen


        For oss supportere betyr Lillestrøm Sportsklubb alt. Det er ikke tull når vi sier at interessen for fotball og LSK er mer enn en hobby. Det er lidenskap, og i en lengre periode nå har måttet lide for den kjærligheten vi har for klubben.

        Hvorfor? I motsetning til hva enkelte internt i LSK virker å tro, er det ikke utelukkende på grunn av de sviktende resultatene. Nei, de sviktende resultatene er bare én av flere ankepunkter mot LSK anno 2016.

        Gode resultater er selvfølgelig det vi alle sammen ønsker oss. Trepoenger etter trepoenger, klatre stadig høyere på tabellen, klatre forbi enkelte klubber som ikke nevnes med navn dersom det ikke er høyst nødvendig. Ja, det er dette vi ønsker oss. Men for at en fotballklubb skal spille seg til seier (i motsetning til å flakse seg til seier), trengs det en klar kampplan med tydelig definerte arbeidsoppgaver for samtlige spillere.

        Det er nettopp dette vi savner kanskje aller mest; en kampplan, en klar og tydelig klubbfilosofi, en uttalt måte som LSK skal spille på. Vi prøver så godt vi kan, men det er veldig vanskelig å se selv konturene av en slik plan bak Rúnar Kristinssons ledelse av Sportsklubben. Den kan for all del være der, men for oss er den vanskelig å se, og spillerne virker enten ute av stand eller viljeløse til å gjennomføre den.

        Hovedtreneren vår virker å foretrekke frie roller for angrepsspillerne, som selvfølgelig er fair. Men bak slike frie roller må det likevel ligge noen retningslinjer som spillerne må forholde seg til. Dette for å unngå at spillerne går i veien for hverandre. Rúnars plan virker forøvrig enten å gå ut på lange baller fra en av stopperne opp mot en hurtig Erling Knudtzon, eller å angripe gjennom midten ved angrep mot etablert forsvar. Begge deler utføres altfor ofte særdeles dårlig til vår enorme frustrasjon. Her er det liten forbedring å spore.

        LSK har hatt problemer i lang tid, utover bare de siste par månedene. Hele sesongen har i grunn vært ganske svak. Av høydepunkter kan en nevne 4-0 mot Sarpsborg, 1-3 mot Odd og 2-0 mot Søpla. Dette er tre av LSKs fem seire denne sesongen. Syv uavgjort og ni tap er elendige tall for en klubb som nok ikke har ressurser til å kjempe blant topp fem akkurat nå, men som i det minste burde klare å være like i nærheten. Spillermaterialet skulle i hvert fall tilsi det, så hva er da galt?

        Rúnar Kristinsson har som LSK-trener et poengsnitt på 66 på 51 kamper (1,29 i snitt). Henning Berg hadde så vidt det var litt lavere, og endte opp med å få sparken. Til sammenligning hadde Arne Erlandsen 1,57 i snitt. Åråsen er snart tomt, mer enn halvparten av de som har sesongkort møter ikke opp. Hvordan forsvarer dere det?

        Det er ikke så mange år siden LSK ikke samla på fjerdeplasser. Siden den gang har ikke klubben havnet på fjerdeplass én eneste gang. Vi ser en utvikling som er helt grusom for alle med et hjerte som banker for Fugla. Når vi så lufter vår frustrasjon for klubben i sosiale medier, blir vi møtt med arrogante kommentarer og tomme floskler som "Gi alt" og "kjempe hardere". Selvfølgelig skal dere kjempe hardere, for det spillere og ledere har prestert så langt har vært langt fra godt nok.

        Spar oss for tomprat, vær hundre prosent ærlige mot oss og mot dere selv om den situasjonen klubben befinner seg i, glem kameraderi og gammal historie. Fokuser på hvordan LSK kan karre til seg nok poeng til å holde seg i Tippeligaen i enda en sesong til. Deretter må det tenkes langsiktig for å unngå å havne i samme situasjon igjen. Dere må tørre å ta noen tøffe avgjørelser som sannsynligvis vil komme til å såre noen ellers så flotte folk, men ved å holde fast på noe som opplagt ikke fungerer, sårer dere langt flere mennesker i langt mer alvorlig grad.

        Mange av oss lever og ånder for LSK. Det går med mye tid og penger på å støtte klubben i våre hjerter. Vi krever ikke seriegull i sesong etter sesong, men vi krever en viss grad av profesjonalitet, vi krever en viss innsikt i hvordan klubben drives og hva som ligger til grunn for de avgjørelsene som blir tatt, og vi krever en grunnleggende innsats fra samtlige spillere og medlemmer av støtteapparatet. Per dags dato er den innsatsen mildt sagt lite tilfredsstillende.

        Du, Owe Halvorsen, styret, de sportslige ansvarlige, hovedtrener og spillere må begynne å ta våre bekymringer alvorlig. Uten supporterne hadde det ikke vært noe som helst grunnlag for LSKs eksistens. Sakte men sikkert er dere i ferd med å miste stadig flere supportere. Snart er selve livsgrunnlaget borte. Og det er ikke uten grunn! Gjør det eneste rette og redd klubben vår, uansett hvor mange tøffe avgjørelser dere må ta! Vær så snill! Vi ønsker ikke å feire 100-årsjubileet i Obosligaen, men det er en høyst reell mulighet dersom ikke noe skjer veldig snart.


        Med bekymra og forbanna hilsen [navn]
        ---------------------------------------------------------------------
        Ivrig Lillestrøm-supporter, i med- og motgang! Forza Fugla!
        Skribent for Málaga de Noruega. Vamos Málaga!
        ---------------------------------------------------------------------

        Kommentar

        Working...
        😀
        😂
        🥰
        😘
        🤢
        😎
        😞
        😡
        👍
        👎